„Rudolf plătise deja tot!”

Pentru mulți dintre cititorii acestor rânduri a vizita celebrul Castel Schonbrunn – reședința de vară a împăraților din familia Habsburg – e un vis.

Pentru buzoianca Geanina, plecată dintr-un sat de lângă Rm. Sărat, și de care înstăritul Rudolf Otto Heinz se îndrăgostise, visul se ridicase la pătrat și era pe cale să se realizeze.

Această postare trona pe paginile de facebook ale celor doi îndrăgostiți.

„Da, pe 27 iulie, urma să facem nunta. La Viena, la Castelul Schonbrunn. Totul era rezervat, totul plătit. Rudolf se ocupase inclusiv de deplasarea invitaților de la Buzău. Sunt răvășită, nu-mi vine să cred c-a putut face așa ceva, să strice totul”, ni s-a plâns Geanina Heinz.

Acum, pregătirile de nuntă, vor fi înlocuite de cele de înmormântare. Geanina ar vrea să-l păstreze pe Heinz la Buzău, dar familia îl vrea repatriat la Viena.

În ecuație ar fi intervenit inclusiv ambasada Austriei care a solicitat blocarea trupului la morgă, astfel încât – chiar dacă ar vrea – Geanina nu-și poate înhuma soțul.

Zilele următoare rudele răposatului vor ajunge la Buzău, iar atunci se va lua decizia.

Rudolf Heinz s-a sinucis luni după o ceartă cu soția sa. Mai multe detalii despre ce și cum s-a întâmplat a dat pentru buzoienii.ro Geanina Heinz (CLICK AICI).

Rugăminte: jurnaliștii care preiau știri/informații de pe buzoienii.ro sunt rugați să precizeze sursa.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.