Iată mărturia soției austriacului spânzurat. „Mi-a spus ieri că se sinucide, dar nu l-am crezut”

Reporterul buzoienii.ro a stat azi de vorbă cu Geanina Heinz, soția austriacului de 47 de ani, spânzurat ieri de podul de la Mărăcineni.

Tânăra de 24 de ani din Buzău a prezentat motivul probabil pentru care Rudolf Heinz a comis gestul nebunesc de ieri.

„Rudolf a trecut printr-o mare dramă. Prima lui soție a decedat în 2016 de cancer. A fost extrem de afectat, n-a reușit să treacă peste. Pentru el era o dramă că eu fumam. Mă implora să mă las de țigări, era convins c-o să mor și eu de cancer. I-am promis că mă las, dar că n-o pot face dintr-o dată. Duminică seară m-a văzut fumând și a făcut o criză. M-a auzit expectorând și i s-a pus pata. A plecat supărat de-acasă, a înnoptat la hotel. Îmi spunea că o să facem un copil, că eu o să mor de cancer și că el va rămâne singur cu pruncul. Poate dvs. vi se pare un motiv superficial, dar pentru el nu era deloc așa, era foarte atent la sănătate”, a povestit Geanina.

Alt motiv al certei

„Ne iubeam, urma ca în iunie să facem cununia religioasă și apoi nunta la Viena. Ne-am căsătorit civil aici la Mărăcineni, am dat și o mică petrecere pe insulița din Crâng. Ne-am hotărât să avem și copii. Înainte el făcuse vasectomie, dar de trei săptămâni a mers la o clinică în Austria pentru a face operația inversă. El a vrut să facem dragoste, dar l-am refuzat, i-am spus că e încă devreme, că e periculos, că n-a trecut perioada prescrisă de medic. S-a supărat puțin și din cauza asta”.

Ultima discuție + plus biletul de adio

„A plecat de acasă și a dormit la hotel. A doua zi am vorbit pe cameră pe whatsapp. Mi-a spus că vrea să se sinucidă și povestea de mai sus cu fumatul, dar nu l-am crezut. Am zis că doar amenință ca să fie mai convingător. Nu-mi vine să cred că a putut face așa ceva. Era un tip inteligent, educat, provine dintr-o familie foarte bună. Și ai lui sunt șocați, nu le vine să creadă nici lor. Are o fată de 23 de ani, Erika din prima căsătorie”.

Biletul de adio, lăsat la locul faptei, e unul foarte scurt. „Am decis să-mi închei viața. Asta e decizia mea”, a scris Rudolf în germană.

Buzoianca a admis că motivele lui Rudolf sunt – analizate de cineva obiectiv, la rece – destul de subțiri și roagă opinia publică să n-o învinovățească pe ea:

„În orice cuplu mai sunt certuri. Dar nu se ajunge la așa ceva. Încă o dată vă spun că nu l-am crezut, nu am luat în serios spusele lui că se va sinucide”.

Geanina Heinz a ținut să nege informația că ar fi balerină, adăugând doar că „în Austria, unde l-am cunoscut pe Rudolf lucram la un restaurant”. Aceasta a fost sunată azi și de avocatul familiei Heinz, dar că nu s-a hotărât încă nimic în privința înhumării, întrucât atât ea, cât și rudele sunt foarte afectate. Deocamdată trupul austriacului e la morgă pentru a se efectua necropsia.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Iată mărturia soției austriacului spânzurat. „Mi-a spus ieri că se sinucide, dar nu l-am crezut”

  • Din ce povesteste ea, pare un nou caz asemanator cu cel al italianului. Trebuie sa fii tampit sa crezi ca s-a sinucis din cauza ca fuma ea.

  • Asa ajungi cand vii ca prostul dupa romance care au varsta propriului copil si esti atat de limitat sa crezi ca te iubeste pe tine si nu banii tai.
    Asa s-au facut averi in tara de catre unele femei romance, au cautat cate un strain prost cu bani, l-au prostit, au pus mana pe bani și apoi au scăpat de el.

  • Săracul… era dus cu capul… în Austria…

  • Foarte trist .

  • Sugar dady . L-o fi prostit pe ăla, nu și pe noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.