S-a deschis în Centrul Buzăului și miroase a bunătăți tradiționale! Descoperă ce te așteaptă la Piața Gabioti

Gata cu plimbările lungi și cu căutarea chinuitoare a gustului autentic! De acum, tot ce e mai bun din gastronomia românească se găsește fix în centrul Buzăului: Piața Gabioti, situată în Piața Centrală Buzău, în locul fostei Piețe de Lactate.


Această nouă locație oferă buzoienilor acces facil la o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, provenite din surse locale și atent selecționate.

Carne maturată, măcelărie la vedere, produse tradiționale din Pleșcoi, brânzeturi, măsline din Grecia și multe alte bunătăți.


Produse tradiționale 100% naturale

Gabioti este renumit pentru produsele sale tradiționale românești, preparate numai după rețete autentice și din ingrediente naturale. La noua Piață Gabioti din centru, veți găsi o gamă bogată de mezeluri din Pleșcoi, atestate U.E., precum cârnați proaspeți sau afumați, pastramă de oaie proaspătă sau afumată, șorici, jumări, șuncă fiartă condimentată și multe alte bunătăți cu care v-a obișnuit celebrul brand autohton.

Tot aici, dragi buzoieni, veți găsi carne de porc, vită și oaie/miel proaspătă, tranșată în fața dumneavoastră, conform preferințelor.


Piața Gabioti se angajează să ofere clienților săi carne de cea mai înaltă calitate, de o o prospețime excepțională. De aceea, aprovizionarea cu carne se realizează zilnic direct de la Fabrica Gabioti din Pleșcoi, unde animalele sunt sacrificate în fiecăre dimineață, iar carnea este transportată imediat la noul magazin din centru. Tranșarea fiind la vedere, puteți alege personal carnea preferată și să asistați la tranșarea ei în fața dumneavoastră, conform solicitărilor. Carnea proaspătă are un gust incomparabil mai bun și o textură mai fermă, oferind o experiență culinară desăvârșită.

Pentru cei care apreciază gustul rafinat al cărnii maturate, Piața Gabioti oferă o selecție de antricot, tomahawk, t bone, vrăbioară și alte specialități, preparate conform celor mai înalte standarde. Carnea maturată este carnea proaspătă care a fost supusă unui proces de uscare controlată timp de 21 până la 45 de zile. Acest proces de maturare are ca rezultat o serie de beneficii:

Gust și aromă mai intense: Carnea maturată are o aromă complexă și bogată, cu note de nucă, fructe uscate și brânzeturi fine. Gustul este mai profund și mai suculent, oferind o experiență culinară unică.

Textură mai fragedă: Maturarea prelungită frăgezește carnea, făcând-o mai ușor de mestecat și mai plăcută la degustare.

Conținut nutritiv mai bogat: Carnea maturată are un conținut mai ridicat de proteine și aminoacizi, fiind o sursă excelentă de nutrienți.

Te invităm să te bucuri de o experiență culinară memorabilă la magazinul nostru din Piața Centrală Buzău unde poți cumpăra diferite sortimente de carne maturată și te poți convinge singur de gustul și textura sa excepționale.


Gama de produse de la Piața Gabioti este completată de o selecție de brânzeturi românești 100% naturale, telemea de vacă și de oaie, precum și peste 30 de sortimente de cașcaval. De asemenea, veți găsi măsline cu saramura din apa de mare din regiunile Kalamata, Kalamon, Halkidiki, Thassos și multe altele. Susținem producătorii locali și îți oferim măsline aduse direct de la mici ferme familiale, care respectă tradiția și oferă produse de cea mai bună calitate, așa cum o facem și noi în România.

Produsele Gabioti sunt fabricate cu pasiune și respect pentru tradiție în fabrica proprie din satul Pleșcoi. Calitatea excepțională a ingredientelor și a procesului de producție garantează gustul autentic și prospețimea fiecărui produs.

Te invităm cu drag să descoperi Piața Gabioti din Piața Centrală Buzău! Bucură-te de o experiență culinară autentică, cu produse delicioase într-o locație nouă, primitoare.

Program:

Luni-Vineri: 07:00 – 19:00; 

Sâmbătă: 07:00 – 18:00; 

Duminică: 07:00 – 17:00

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.