Să li se dea sau nu ? Sondaj. Votați, vă rog!

Desființarea garajelor de pe domeniul public e bătută în cuie. 

În ciuda nemulțumirii proprietarilor, care amenință că nu-l mai votează pe Toma, majoritatea buzoienilor agreează decizia primarului.

Argumentele sunt înfrumusețarea peisajului, apariția mai multor locuri de parcare, dar și invidia față de cei care au.

Polemica apărută mai nou e dacă – după desființarea garajelor – foștii proprietari să beneficieze sau nu de compensații.

Iată ce au cerut în schimb deținătorii de garaje – veniți zilele trecute la dezbaterea publică organizată de Toma:

* să primească fix același loc pe care a fost garajul
* să beneficieze gratuit de locul de parcare pentru 2-5 ani
* garanții că vor fi desființate toate garajele și că nu se vor acorda „indulgențe” pentru diverși favorizați (polițiști, judecători, membri de partid, șefi prin instituții, oameni de afaceri etc.)

În schimb, există și opinii conform cărora actualii deținători n-ar trebui să beneficieze de noi avantaje.

„Nu le-ar fi rușine. Știm cum s-au acordat aprobările de garaje. Doar acelora care au avut pile și relații. Am fi vrut și noi, dar n-am putut. Ne-am uitat cu jind atâția ani. Acum tot ei vor să aibă avantaje ? Să fie din nou favorizați ? Gata, domnule primar! Fiți primarul corect, al majorității buzoienilor, și vă vom respecta pentru asta!”

Aceste ultime opinii s-au rostit în aceeași sală de dezbateri a primăriei, dar nu de la microfon (n-a mai fost timp), ci direct către reporterul buzoienii.ro.

Mai jos s-au inserat și două sondaje de opinie. Primul, dacă agreeați desființarea garajelor, al doilea dacă sunteți de acord ca actualii deținători să beneficieze de compensații.

Coming Soon
Sunteți de acord cu desființarea garajelor ?
Sunteți de acord cu desființarea garajelor ?
Sunteți de acord cu desființarea garajelor ?
Coming Soon
Ar trebui ca deținătorii de garaje să beneficieze de compensații ?
Ar trebui ca deținătorii de garaje să beneficieze de compensații ?
Ar trebui ca deținătorii de garaje să beneficieze de compensații ?

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: „Nu vă mai votez!”. Care e motivul supărării CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

16 comentarii la „Să li se dea sau nu ? Sondaj. Votați, vă rog!

 • Sa duceti va rog sondajul sa-l prezentati si domnului primar.
  Va multumesc !

 • si eu stau in micro 3 si as fi vrut un garaj dar nu s-a putut. Si nu inteleg de ce sa primeasca ceva in compensatie. Poate noi, care nu am avut garaj, sa primim ceva. Nu cei care deja au fost privilegiati.

 • SINGURA COMPENSATIE legala acordata si de Regulament este ca vor avea acelasi loc de parcare la pretul fixat de primarie,locurile NOU create vor intra la licitatie. Personal cred ca niciun garaj nu ar trebui daramat pana NU SE APROBA construirea unei parcari supraetajate care sa asigure confort si siguranta tuturor detinatorilor de autoturisme INDIFERENT CATE MASINI AU. Sunt de acord sa fie daramate si daca in locul lor SE CONSTRUIESTE UN IMOBIL DE INTERES PUBLIC, dar numai DUPA CE CONSTRUCTIA ESTE APROBATA si se poate trece la treaba,demolarea nu dureaza decât 24 h.
  Alegatori, NU UITATI, Alegerile locale sunt in vara lui 2020, sondajele sunt valabile IERI.

 • Nu am inteles cu ce sunt mai presus față de ceilalți oameni din cartier. Toți trebuie sa plătească locul de parcare! Au un tupeu maxim….

 • JOS TOATE GARAJELE,FĂRĂ COMPENSAȚII. PLATESC 2300 RON ANUAL IMPOZIT PT.O MASINA SI NU AM GARAJ

 • Garajele respective sunt construite pe domeniul public nu pe terenul dumnealor privat. Au un tupeu fantastic sa ceara despagubiri compensatorii!

 • JOS CU GARAJELE…ORICUM IN MAREA MAJORITATE SE TIN DOAR MURATURI SI DIVERSE ACARETURI INUTILE PRIN CASA…

 • fara garaj, fara compensatii!

 • Despăgubiri tot de la noi, buzoienii . Pentru ce? Ar fi trebuit să fie puși să le demoleze ei. Si cei care nu le demolează sa puna mana sa plateasca demolarea.

 • Despagubiri pentru ce sa primeasca?
  Erau garajele pe terenurile lor sau pe terenul public?
  Culmea tupeului.
  Imi fac si eu maine unul pe domeniul public si sa vina primaria sa ma despagubeasca si pe mine daca isi vrea terenul inapoi. Cer 100.000 euro, sa imi cumpar apartament la parter in care sa imi fac parcare si garaj.

  Daca reuseste anul asta sa desfiinteze garajele si sa faca parcari are votul meu neconditionat. Sa terminam odata cu nomenclaturistii plini de avantaje din bani publici, le ajung indemnizatiile si pensiile speciale, scutiri de impozite si taxe… macar de domeniul public sa nu se atinga si sa ramana public.

 • Cu garaje sau fara garaje apare o noua cotizatie spre primarie, anume taxa de parcare, care, paradoxal (fiind vorba de minim 120 lei pe an) nu deranjeaza pe nimeni. Inca o reusita a politicienilor, apeland la testarea plictiselii sociale (caci starea de plictiseala apare numai in paradisul minciunii), numai daca mori de foame scapi de suspiciunea de a fi corupt. In aceasta zi de 24 ianuarie, in loc sa sarbatorim unirea, mai adaugam in calendar un zeu al dezbinarii ” Garajul”

 • eu vreau s-mi fac garaj pe Unirii pe trotuar !!! daca il demoleaza, vreau despagubiri !!

 • Jos cu ele

 • De ce nu îi înțelegeți? Foștii privilegiați ai regimului aveau portocale pe când restul aveau mere, carne și salam pe când restul cartofi, televizor color pe când voi radio cu tranzistori, garaj cu dacie pe când voi dacie fără garaj sau doar bicicleta. Acum suferă sa nu mai aibă ceva în plus, măcar o bicicleta. Așa ca băgați mana în buzunar și cotizati. Cel mai rău la faza cu garajele ies cei care au cumpărat cu fiecare mulți bani unul de la vreun fost privilegiat.

 • Nici unul din cei care au cumparat nu au fost cumparatori de buna credinta, toti au stiut ca sunt construite ilegal pe domeniul public, asa ca..

 • Sa faceți un control de rutină la acele garaje din M 14,să vedeți ce au în ele,murături,butoaie cu varza si alte lucruri,dar masinile le tin in parcare,Deci ocupă locurile altor proprietari de mașini și au și garaje.Trebuiesc demolate și atât,despăgubire să le dea cine le-a aprobat să ridice,acele garaje.Si ce dacă nu-l mai votează Nea Bercescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.