Se va desființa parcarea de pe o latură a bd. Unirii ? Sens unic pe Alexandru Marghiloman de la pod până în centru! Iată de ce!

Strada Al. Marghiloman

Primarul C-tin Toma a anunțat în premieră, într-o emisiune la Campus Tv, două măsuri importante ce vizează traficul din municipiul Buzău. 

„Anul viitor sau cel mai probabil în 2019, vor veni cele 30 de noi autobuze Euro 6. În cadrul aceluiași proiect cu fonduri europene vom primi bani și pentru asfaltarea străzilor pe care circulă mijloacele de transport în comun. Numai că, atenție, din momentul respectiv, pe aceste străzi, se vor crea benzi speciale pe care vor mai circula doar autobuzele! De aceea, îi anunț încă de acum pe șoferi că pe strada Alexandru Marghiloman, care e foarte circulată dar și îngustă, vom fi nevoiți să facem sens unic dinspre bariera Brăilei înspre Centru. De asemenea, e foarte posibil, din același motiv, ca și pe Bd. Unirii de la un capăt la altul să desființăm pe o parte parcarea. Celelalte străzi din municipiu sunt ceva mai largi și nu au atât de mult trafic, vom vedea la momentul respectiv ce probleme vor mai apărea”.

Aceasta însemnă că pentru a ajunge din centru în bariera Brăilei buzoienii vor trebui să ocolească fie prin Broșteni și Dorobanți și apoi pe Horticolei, fie pe la gară și apoi pe Bd. Republicii. O altă întrebare care se pune e unde își vor duce buzoienii de pe bd. Unirii mașinile în condițiile în care și așa locurile de parcare sunt pline cu autovehicule ? 

Auraș Tereacă

loading...

Un comentariu la „Se va desființa parcarea de pe o latură a bd. Unirii ? Sens unic pe Alexandru Marghiloman de la pod până în centru! Iată de ce!

  • Vrem schimbare în bine, dar nu suntem dispuşi la un sacrificiu pentru asta!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.