Super concert pregătit buzoienilor. Iuliana Tudor, orchestra maestrului Botgros și mari cântăreți de muzică populară la Sala Sporturilor. Iată detalii

În conferința de presă susținută ieri de C-tin Toma, primarul a anunțat în premieră organizarea la Buzău în luna martie a unui spectacol deosebit de muzică populară.

„Vrem să celebrăm cum se cuvine împlinirea a o sută de ani de la unirea României cu Basarabia, înfăptuită de primul ministru de atunci, buzoianul Alexandru Marghiloman. Vom organiza împreună cu TVR la Sala Sporturilor din Buzău un spectacol deosebit de muzică populară. Prezentatoare va fi Iuliana Tudor, cu orchestra va veni maestrul Nicolae Botgros, iar cântăreți vor fi nume mari atât din România cât și din Basarabia”, a anunțat primarul.

Spectacolul de la Sala Sporturilor va avea loc pe 17 martie.

El va fi înregistrat de TVR și difuzat pe 27 martie (pe TVR, TVR Internațional și TVR Moldova), ziua exactă a unirii României cu Basarabia.

Din primele informații obținute de reporterul buzoienii.ro, dar încă neconfirmate oficial, accesul la spectacol se va face, precum la Concertul de Crăciun – Johann Strauss Ensemble, pe bază de invitații.

Vom reveni în zilele viitoare cu mai multe informații.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.