Surpriză! Iată pe ce stradă se va începe asfaltarea săptămâna viitoare. Se va folosi un material în premieră la Buzău

Strada Gârlași
Strada Gârlași

Decizie surpriză a șefilor din Palatul Comunal în privința viitoarei străzi care va fi asfaltată de Urbis Serv.

Surpriză, întrucât aceasta nu figurează pe lista celor 10-15 străzi din centrul orașului și nici pe cea cu cele 43 de străzi de pâmânt (cele două liste pot fi consultate dând click AICI)

Alin Radu, Urbis Serv

„Viitoarea stradă pe care vom intra de săptămâna viitoare va fi Gârlași. E o stradă lungă , de aproape 880 de metri. E o stradă care pe anumite porțiuni nu a fost asfaltată niciodată, sectoarele respective au fost fie betonate, fie s-au folosit traverse din beton. În timp, s-au deteriorat, e nevoie de asfaltare ca la carte. La începutul săptămânii viitoare vom turna și stratul doi de pe Ciochinescu după ce am terminat deja Ciucurete. Astfel că apoi ne vom muta pe Gârlași”, a anunțat Alin Radu, director adjunct la Urbis Serv.

Tehnologie nouă

Strada Gârlași

Ca element de noutate, pe Gârlași va fi folosit în premieră la Buzău un asfalt pe bază de granit, de o calitate mai bună.  Acesta este adus dintr-o carieră de la Braşov, la un preţ apropiat cu agregatul extras din râul Buzău.

„Asfaltul din Buzău se face, în general, cu piatră din râul Buzău, care este şi prăfoasă şi sărată. Din această cauză, în doi-trei ani, ai aceeaşi situaţie de dinainte. Am constatat, nu vreau să acuz pe nimeni, că piatra de granit concasată luată din cariera de la Braşov este cu preţul tot pe acolo ca şi piatra din Buzău. De aceea, de acum înainte vom folosi la asfaltare granit”, a anunțat primarul Toma.

Citește și articolul: Crimă în casa de nebuni de la Cilibia. Diliul și-a căsăpit concubina. Ambii au frecventat spitalul de la Săpoca

În timp ce se va asfalta strada Gârlași, Primpăria și Urbis Serv vor pregăti noul front de lucru de 10-15 străzi din centrul orașului.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

7 comentarii la „Surpriză! Iată pe ce stradă se va începe asfaltarea săptămâna viitoare. Se va folosi un material în premieră la Buzău

 • Si strada 1 Decembrie 1918 nu a fost niciodata asfaltata dl Radu

  Răspunde
 • Incerc sa sesisez ca str.Independentei a tot fost lucrari pe ea. Ba sa spart ba sa reparat(carpit),problema este ca se circula ca pe o strada cu piatra cubica de altfel asa era si acum 10ani.

  Răspunde
 • Spre stiinta Domnului Primar si a subordonatilor dansului,str.Crinului si str Mioritei din centrul orasului,strazi foarte circulate nu au mai fost asfaltate de 35 de ani,un pic de atentie va rog!

  Răspunde
 • strazile de pe langa liceul alexandru marghiloman si piata dorobanti sunt cu beton fratilor beton ce ramanea de la construirea blocurilor dorobanti lau intins pe strada si asa a ramas si pana in zilele noastre aceste strazi nu au vazut asfalt niciodata

  Răspunde
 • Mai aveți și răbdare stimabililor,ați văzut ca dl.Primar reacționează pozitiv și săriți repede pe dânsul sa va repare ce nu a făcut iubitul vostru primar timp de 20 de ani.Daca ați fi realiști,ați înțelege că tot ce se face acum ,este intr-o ordine clara a priorităților,este ceva cu cheltuială minima și randament foarte bun,este in concordanță cu ceea ce trebuie in acest moment.Mai aveți răbdare,superficialilor,in gandire.

  Răspunde
 • va invit domnule primar sa luati in calcul si asfaltarea strazii prieteniei ….. nu am vazut aceasta strada pe lista strazilor pe care le doriti a asfalta ….. dati si prin zona asta o fuga sa vedeti cum sta situatia sa vedeti ca sunt palci de beton si cate un petic de asfalt nu cred ca a incercat nimeni sa asfalteze strada asta de la ceausescu pana in prezent …….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.