„Trebuie să vină aici. Turcii dau cinci mii de lei net, bonuri + ore suplimentare”

UPDATE: Număr de contact, Osman 0725.165.289

Reporterul buzoienii.ro a fost contactat de unul dintre paznicii organizării de șantier a turcilor de la Nurol și Makyol, firme care au câștigat licitația pentru Centura Buzăului la nivel de autostradă.


„Dacă doriți puteți da acest anunț. Poate vor fi buzoieni interesați. Turcii au anunțat că fac angajări. Dau 5 mii de lei salariu, asta însemnând opt ore pe zi, inclusiv sâmbăta. Orele suplimentare vor fi plătite separat. Se dau și bonuri de masă. Ce caută ei ? Excavatoriști și șoferi. Șoferi pe camion, vole, compactor… Cei care sunt interesați trebuie să vină aici, la ieșirea spre Gălbinași, unde turcii își fac autobaza. Se ocupă un turc de la ei, care știe românește, vine în fiecare dimineață. Și ieri s-au angajat doi, după ce au dat probă de lucru”.De la 1 martie, turcii ar vrea, dacă găsesc muncitori, să deschidă șantierul. În această perioadă caută și semnează contracte în subantrepriză cu firme românești, mai mici sau mai mari, pe care să le pună la muncă la autostradă.

Conform șefilor de la Nurol și Makyol se caută/dorește ca 70%, cel puțin, din muncitori să fie români, la fel și utilajele.

Turcii au, de la 1 martie, 20 de luni ca să termine Centura Buzăului la nivel de autostradă.

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„Trebuie să vină aici. Turcii dau cinci mii de lei net, bonuri + ore suplimentare”

  • Sa își adică turcii lor pe 5000 de lei. Eu iau 6000 + bonuri aici la Buftea lângă casă. Poate pe 7-8000 de lei găsește dar pe 5000 nu prea se înghesuie oamenii, poate doar începători sau bețivi.

   Răspunde
 • Dacă vor sa înceapă la 1 Martie trebuia sa aibă deja 300-400 de angajați! Gata de acțiune! Dar știți zicala “ Cum e turcul e și pistolul”! Or sa termine ăștia in 2030 !

  Răspunde
 • 5000 de lei pentru 6 zile lucrătoare? Pai norma de munca e de 40 de ore pe săptămâna! Restul e overtime! Se plătește 1,5 ori pentru ce depășește 8 ore pe zi ! Adică dacă omul muncește sa zicem 6 zile a câte 10 ore înseamnă ca 40 de ore sunt plătite normal iar 20 de ore 1,5 ! Dar turcii mafioți își bat joc de bieții romani care fiind neinformați pun botul la bandiți! Sper sa nu meargă nimeni sa lucreze pentru turci!

  Răspunde
  • Salut ai ideie cum pot lua legătura cu ei ? mulțumesc

   Răspunde
   • Și de ce nu își aduc turcii lor pe banii care ii dau???Hoți mari turcii nu glumă

    Răspunde
 • E PUTIN UN SALARIU LA EI SI IN ACEST DOMENIU AR TREBUI INTRE 8000-10 000 PE LUNA E MUNCA MULTA LA UN SANTIER DE ACEST FEL

  Răspunde
 • Cu ce mai furați voi din rezervor,din încărcătură,săriți de 10.000.Doar va știe toată lumea ce descurcăreți sunteți voi camionagii.

  Răspunde
 • La negru eu vin și mâine ca pensionr statul român nu cumuleză pensia cu salariul pentru muncitori doar pentru dinozaurii din ministere am lucrat ca șofer 22 de ani în constructii de drumuri și autostrăzi și 5 ani .așinist terasier.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.