„Țușca” a fost abandonată în parcarea de la Kaufland

„Țușca” era în limbă, și la propriu și la figurat, după stăpânul ei:


Numai că stăpânul n-o mai voia. S-a suit în mașină și a dat să plece.


O doamnă, iubitoare de animale, a văzut și a filmat totul:

Concluzii:

1) Unii au parte de iubire, dar o refuză. Alții aleargă după ea toată viața, fie și din partea unei necuvântătoare, și n-o găsesc.

2) Uite-așa apar câinii fără stăpân în oraș. Iubitorii de animale îi roagă pe stăpânii de cățelușe să le sterilizeze. E o doamnă drăguță la Mărăcineni care o face gratuit (AICI).

3) „Țușca” a fost luată, fie și temporar, de doamna care a filmat.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „„Țușca” a fost abandonată în parcarea de la Kaufland

 • Generația de bătrâni lovește din nou. Aceasta generație crede ca totul li se cuvine, motivând ca ei au construit România. Fața lui spune totul.

  Răspunde
  • Un batran ar putea generaliza in acelasi mod prostesc in care generalizezi tu si ar spune ca generatia actuala de tineri este o generatie de drogati, motivand ca sunt analfabeti functional.
   De-asta generalizarea e gresita. Dar nu ma astept sa intelegi.

   De fapt intrebarea care se poate pune este : ce ar determina un om la varsta aia sa renunte la un caine cu care, evident, si-a petrecut ani buni?

   Răspunde
   • I-a mancat gainile. Omu nu face videochat de 2 ori pe saptamana si are mancarea asigurata, ca „generatia tanara” de care e plina orasul, ca nu mai ai loc de pitipoance videochatiste analfabete in X5. Batranul a procedat gresit si merita amendat, normal, dar sa stiti ca de multe ori la tara, cainele si pisica sunt niste simple unelte de avertizare sau tinere a soarecilor la distanta, iar noi privim prin prisma orasenilor care de prea mult bine plimba cainii toata ziua printre blocuri.

    Răspunde
 • Am vrea sa luăm legătura cu doamna care a luat cățelusa acasă temporar.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.