ULTIMA ORĂ! Austria a refuzat României accesul în Schengen

S-a decis. România nu intră în Schengen nici de data asta.

Austria a votat împotriva României, iar Olanda împotriva Bulgariei.

Atenție, votul s-a dat la pachet, România și Bulgaria. Au fost două voturi împotrivă, dar atenție Olanda a ținut să precizeze în minute ședinței că a nu a fost împotriva României.

După întâmplarea de azi, Austria riscă un boicot masiv. Dacă nu din partea statului român, cel puțin din partea cetățenilor români.

loading...

11 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Austria a refuzat României accesul în Schengen

 • Dupa ce politicienii nostri tradatori le-au dat aproape de pomana petrolul nostru prin contracte paguboase pentru noi, ne-am trezit sa mai si boicotam. Ce anume sa boicotam? Nu mai predam Austria la geografia Europei la elevi, cum ii boicotam? Ii doare in cur de boicotu nostru, tara de politicieni tradatori si de votanti sclaveti.

  Răspunde
 • Așa, și? Atâta timp cât sfânta șpagă va fi în floare, „Strabag” va obține în continuare lucrări ( multe inutile, „gândite de echipe de specialiști”, români desigur ) și le va executa tot cu „echipe de specialiști”, tot români desigur! Profit să fie!!!

  Răspunde
 • Cu cine să boicotezi? Cu cei care merg la cumpărături și la ski în Austria?
  Eu unul nu voi mai merge niciodată în Austria.

  Răspunde
 • Domnule Vasile, eu unul voi mai merge în Austria! Și știți de ce? Pentru că, spre deosebire de Mamaia sau Poiana Brașov, de exemplu, sunt tratat ( la prețuri identice sau chiar mai mici ), de către „ai lor” cu mult mai mult respect, față de „ai noștri”, pe care nu îi interesează decât propriul buzunar!! Toți politicienii îmi cer să fiu patriot, dar mă servesc cu alimente expirate la prețuri duble !! De Ziua Națională ei merg în excursii în Dubai, Londra, Viena etc. iar eu sunt nevoit să servesc, în schimbul unui vot, o fasole cu ciolan în parc!! Și aceea preparate la prețuri duble, plătite tot din banii mei, unor firme de casă!! Mulțumesc, dar într-o oarecare măsură eu îi înțeleg! Un astfel de popor, cu așa conducători, poate că nu merită să fie tratat cu respectul cuvenit!!

  Răspunde
 • Concret dl. Tereaca… Cum facem boicotul ala?

  Răspunde
 • Florian, ai dreptate, e bine sa mergi in Austria in continuare. Si poate chiar te decizi sa ramai acolo. Totusi nu inteleg ceva, de ce te pun tocmai pe tine sa servesti fasole cu ciolan de ziua nationala? Ai scoala in domeniu, esti ospatar profesionist? Sau ce se petrece? (asta e pentru oamenii care stiu limba romana :-))) )

  Referitor la boicot, am sentimentul ca va deveni mai degraba un coibot. Sau de luni incolo vedem ca primaria Buzau a reziliat orice contract avea cu Strabag, ca toate societatile de Stat din Romania isi inchid conturile la banca din Austria cu sigla galbena si comisioane uriase, ca nu mai pleaca o ramurica de lemn brut/scandura/cherestea din Romania, ca ANAFul incepe un control SERIOS la Petrom, ca Guvernul trimite Corpul de Control la toate firmele privatizate catre firme austriece pentru a verifica respectarea contractelor de privatizare (un bun moment e asta ca acele contracte sa devina publice) si tot asa, pe aceasta linie. Abia ala ar fi boicot, orice altceva e doar coibot.

  Si sa nu dea naiba sa mai manance careva snitel vienez! De vals vienez nici nu mai zic, ala e deja mort pentru poporul roman!

  Răspunde
 • Gigele, și tu ești pus să mănânci fasole cu ciolan de Ziua Națională, însă și acest fapt face parte tot din ” ceva ce nu înțelegi „!!! Să sperăm totuși că nu este timpul pierdut!! Iar asta cu „rămasul acolo”….Schengen”-ul ăsta, „familia europeană”….bla, bla, bla…de care tot vorbim, nu prea se intersectează așa tare cu patriotismul!! Mai degrabă cu ” bănuțul „!!!

  Răspunde
 • „Floriane” ,chiar nu e de inteles de ce trebuie sa mananci atata „rahat” si sa arunci cu noroi in ceea ce tu numesti „popor”. Da, si romanii sunt un popor,cu bunele si cu relele lui.Sa stii insa ca nu ne trebuiesc si RELELE pe care ni le-au produs si produc astfel de fascisti care ne fura tara si vor sa inrobeasca si cetatenii ei.Daca nu ti-a ajuns fasolea cu ciolan,mergi si mananca ……..”snitel vienez”.Dar nu umplut cu ……”rahat”.

  Răspunde
 • Nu arunc cu noroi în popor, pentru că și eu sunt poporul, ci în reprezentanții lui!! Nu ei ne fură țara, ci noi le-o dăm gratis! Nu ei au privatizat și vântul Petromul pe 2 lei ci „băieții noștri”!! Nu ei ne taie ilegal pădurile, ci „băieții noștri deștepți” și le vând lor pe 2 lei!! Nu ei sunt vinovați că….”Strabag”, ci noi le-am atribuit lucrări, pentru că nu suntem în stare, din cauza „sfintei șpăgi” să facem o firmă serioasă! Sigur, nimeni nu este vinovat de toate astea, poate doar „poporul” sau austriecii, toți cei din fruntea statului ” și-au făcut treaba bine”! Cum se explică faptul că firma unei bătrâne ( doamna Enescu, care acum nu are nici măcar moștenitori, iar după decesul ei firma este în aer) a obținut să execute o lucrare de amploarea celei din Piața Dacia ? Sigur, „noi ne-am făcut treaba bine”, este doar o întâmplare, ghinion ori eventual tot austriecii ! Mai bine ne-am privi mai întâi în oglindă! În cazul unui succes, toți sunt primii la tăiat panglici, acum, la eșec „nimeni nu are vreo vină, toți și-au făcut treaba”!! Alții sunt de vină!! Japonezii au „sepuku” noi avem „ciubucu”, cam așa stă patriotismul!!

  Răspunde
 • Huoooo
  Huoooo
  Huoooo

  Beheheheeeu…
  Beheheheeee…
  Muuuuuu….
  Muuuuuu…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.