ULTIMA ORĂ! S-a suit cu mașina pe rondul de la Orizont! Primele fotografii!

În urmă cu câteva minute un autoturism VW Passat vișiniu (Bz – 89- ADY) s-a răsturnat în rondul de la Orizont. Isprava îi aprține unei tinere șoferițe de 19 ani din Vintilă Vodă.

Din cauza neatenției și a vitezei la apropierea de rond dinspre podul de la Mărăcineni aceasta a scăpat mașina de sub control. Autoturismul s-a rostogolit de mai multe ori și a rupt inclusiv stâlpul unui indicator rutier.

Conform primelor informatii nu au fost semnalate victime, cele două persoane din vehicul ieșind singure din mașină, înainte de a fi preluate de o ambulanță.

La fața locului acționează echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului dar și un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor PSI.

Mașina, un VW Passat a fost repusă pe roți, dar ea se află pe spațiul verde din rondul de la Orizont.

Citește și articolul: Șoferiță de 18 ani, decedată aseară! „Didi” s-a înfipt cu Mercedesul în acest stâlp! A lăsat satul fără curent

„Vai de lalelele domnului Toma”, a catalogat situația, un martor cu simțul umorului. Altcineva se bucura că sttauia din mijlocul rondului nu a fost afectată.

Citește și articolul: Accident între un BMW și un Logan la coborârea de pe podul spre Ploiești. Patru răniți înBMW și unul în Logan. Iată ce s-a întâmplat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.