ULTIMA ORĂ! Autoturism răsturnat în rondul de la Orizont!

În urmă cu câteva minute un autoturism VW Passat de culoare vișinie (Bz – 89 – ADY) s-a răsturnat în rondul de la Orizont.

Conform primelor informatii nu au fost semnalate victime. Vina îi aparține unei tinere șoferițe de doar 19 ani din Vintilă Vodă.

Acestea venea dinspre podul de la Mărăcineni, când din cauza vitezei și a neatenției a pierdut controlul volanului. Mașina s-a răsturnat de mai multe ori și a rupt inclusiv stâlpul cu indicatorul rutier.

La fața locului acționează echipaje de poliție pentru fluidizarea traficului dar și un echipaj de pompieri pentru asigurarea măsurilor PSI.

A fost autoturismul care s-a apropiat cel mai mult de statuia din centrul rondului.

Citește și articolul: Șoferiță de 18 ani, decedată aseară! „Didi” s-a înfipt cu Mercedesul în acest stâlp! A lăsat satul fără curent


 

Citește și articolul: Accident între un BMW și un Logan la coborârea de pe podul spre Ploiești. Patru răniți înBMW și unul în Logan. Iată ce s-a întâmplat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „ULTIMA ORĂ! Autoturism răsturnat în rondul de la Orizont!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.