Va activa în cadrul uneia dintre structurile de forță din România


Peste 613 de absolvenți ai Academiei de Poliție “ Al. I. Cuza” București au intrat astăzi în corpul ofițerilor, în cadrul unei festivități emoționante.

Printre proaspeții ofițeri ai Ministerului Afacerilor Interne este și sublocotenent Gabriela Moise, din Buzău, ea fiind desemnată astăzi șefa de promoție 2018 a Facultății de Jandarmi.

Gabriela este absolventă a Colegiului Național “ Bogdan Petriceicu Hasdeu”, promoția 2014.

Deși a parcurs toate stagiile de practică în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău, domnișoara sublocotenent a optat să își desfășoarea activitatea în cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București.

Asta și pentru că în următorii ani tânăra buzoiancă intenționează să-și continue în București procesul de formare profesionala, prin studii postuniversitare și cursuri de specializare.

Mândri de rezultatele ofițerului recrutat și format în Buzău, jandarmii buzoieni îi doresc succes atât în activitatea profesională, cât și în plan personal!


Citește și: VIDEO. Un cetățean a filmat-o în timp ce face asta! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Va activa în cadrul uneia dintre structurile de forță din România

  • Sper sa nu se “specializeze” si ea in batut oamenii participanti la mitinguri si demonstratii,asa cum a facut un alt buzoian. Care,este adevarat ca era el “de la tara”,dar nu trebuia sa se comporte ca un “taran”. PS – Le cer scuze celor de “la tara” care se vor simti poate ofensati,dar acel “taran” era doar un neghiob fara educatie.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.