Vezi AICI, unde s-a mutat + ce vine în loc

Vreo cinci buzoieni au încercat azi ușa din imagine, în cele două-trei minute cât reporterul buzoienii.ro a stat în fața fostei intrări la Direcția Economică a Primăriei Buzău:Ușa e încuiată întrucât, de azi, Direcția Economică Buzău s-a mutat în noul sediu de la Bazar:

În locul Direcției Economice, în Palatul Comunal, urmează să se mute până la finalul anului Direcția de Asistență Socială a Primăriei Buzău – care a stat zeci de ani cu chirie, pe str. Al. Marghiloman, într-un imobil al comunității evreiești:


Primăria Buzău va scăpa de anul viitor și de a doua chirie pe care o plătea lunar către Galeria Mall pentru găzduirea Evidenței Populației.

Evidența Populației se va muta și ea până la sfârșitul anului în noul sediu de la Bazar (clădirea veche):

Evidența Populației va fi prima instituție a Primăriei Buzău care se va muta în clădirea veche și modernizată de la Bazar. Anul viitor, mare parte din primărie se va muta aici, urmând ca Palatul Comunal să intre într-un program necesar de consolidare și ulterior să primească alte întrebuințări (Palatul Copiilor, muzeu, sedii de start-up-uri în pod etc.)

Citește și:

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.