Video. Conflict între patronul unui bar și polițiștii locali. Patronul reclamă că polițiștii nu s-au prezentat, că i-au dat peste mână în timp ce filma și că i-au dat amendă degeaba

Conflict între patronul unui bar situat pe un gang din zona Unirii Sud și Poliția Locală. Patronul respectiv susține că a fost amendat fără motiv de agenții poliției locale și a trimis pe adresa buzoienii.ro un clip video cu înregistrarea discuției purtate cu cei doi polițiști locali. Conflictul pare să fi plecat de la faptul că patronul barului și-a scos telefonul mobil și i-a înregistrat pe agenți în timpul unui control întreprins la bar. În procesul verbal inserat alături, agenții au motivat acordarea amenzii prin faptul că patronul ar fi proferat „expresii jignitoare și vulgare la adresa patrulei de polițiști locali, ducând la indignarea trecătorilor”. De partea cealaltă, la rubrica obiecțiuni, patronul barului a scris că „vocabularul meu a fost civilizat” și a reclamat că „a fost bruscat în timp ce filma cu telefonul”.

Din clipul video se poate constata că patronul respectiv n-a adresat expresii jignitoare, că le-a vorbit cu dvs. agenților, singura sa greșeală fiind aceea că la un moment dat a ridicat tonul.

De partea cealaltă, agenții locali au greșit în două rânduri. Nu s-au prezentat și nu s-au legitimat așa cum ar fi fost normal, iar conflictul probabil estompat în acest fel. În plus, agenții locali au solicitat fără temei să nu mai fie filmați, iar lucrul cel mai grav e că i-au dat peste mâna cu telefonul mobil patronului respectiv.

„Polițiștii locali mi-au spus că au fost înjurați mai înainte ca respectivul patron să înceapă să filmeze. Pe filmare, într-adevăr, limbajul a fost decent. Nu i s-a dat peste mână, m-am uitat cu atenție, doar i s-a pus mâna în fața telefonului. Din câte am înțeles de la agenții mei, aceștia s-au prezentat o dată, la începutul acțiunii. Țin să precizez că proprietarul respectivului bar, fără a avea un acord de teren valabil, a scos o masă pe gangul respectiv, unde se consumau băuturi alcoolice. Acest lucru a fost sesizat de agenții de la patrulare, iar apoi a venit echipa de intervenție” a precizat Adrian Teodorescu, șeful Poliției Locale Buzău.

Auraș Tereacă   

loading...

3 comentarii la „Video. Conflict între patronul unui bar și polițiștii locali. Patronul reclamă că polițiștii nu s-au prezentat, că i-au dat peste mână în timp ce filma și că i-au dat amendă degeaba

  • Patronul, un nesimtit. Da, are voie sa filmeze, dar nu sa-i persifleze pe politistii locali.
    Cred ca dupa ce a declarat ca nu are act de identitate asupra sa, trebuia perchezitionat. Cu siguranta ar fi opus rezistenta… caz in care trebuia incatusat si transportat la sediu, unde nu mai filma nimic.

    Răspunde
  • Ioane esti un cioban fara creier ,ca de altfel si fostii mei colegi ,actuali politisti locali.In fata cetateanului platitor de impozite ,nu te impui cu ciomagul, decat daca esti oligofren.Asta-i si motivul ptr care eu m-am despartit de ei.Consider ca oamenii trebuie sa se bata in argumente inteligente si atat.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.