O fi știut, n-o fi știut, cert e că Dragnea a nimerit bine


A fost unul din cele mai simpatice momente ale evenimentului de azi.

Liviu Dragnea a primit la final de la o simpatizantă un frumos buchet de trandafiri roșii.

Nu știm cine este doamna, dar cu siguranță este o admiratoare înfocată a șefului PSD.

A cerut voie jandarmilor și s-a îndreptat cu buchetul în mâini către Dragnea. L-a prins din urmă, i l-a dăruit, s-au sărutat pe obraji, după care au discutat cu zâmbetul pe buze preț de un minut.

Apoi, Dragnea și-a continuat drumul spre elicopter, în timp ce de pe margine era aplaudat de public.

La un moment dat, cu buchetul în mână, Dragnea a zărit-o în mulțime pe doamna Nuți.

Imediat a virat dreapta și a mers glonț către ea.

Nu știm dacă Dragnea o știa dinainte pe doamna Nuți, însă a nimerit bine.

Căci aceasta este una din piesele importante ale PSD Buzău, chiar secretara organizației municipale a PSD.

Doamna Nuți s-a bucurat nespus de cadoul și onoarea ce i s-au oferit, iar apoi – generoasă – a început să împartă prietenelor cu care venise dintre trandafirii primiți.

Însoțit de primarul Toma, Emanoil Neagu și Marcel Ciolacu, Dragnea și-a continuat apoi drumul pe jos către stadionul de atletism, în timp ce mai purta scurte dialoguri cu buzoienii de pe margine.

Însă acest drum pe jos a avut semnificația sa, întrucât Dragnea a avut prilejul să constate și să remarce în declarația dată presei ce frumos arată această zonă a Buzăului.


Citește și articolul: Doi bețivani s-au găsit să înjure oamenii care treceau în coloană pe Bd. Unirii

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

9 comentarii la „O fi știut, n-o fi știut, cert e că Dragnea a nimerit bine

  • Ai uitat sa scrii mai tereaca de faptul ca sobolanul mustacios a fist puternic huiduit de cetateni

    Răspunde
  • Așa e în politică, mai ales la români, unii de aplaudă alții te huiduie. Există descreierați care îi huiduie și pe mă-sa și pe ta-su, darămite pe aceia care le-au dat înapoi ce au tăiat alții demenți urcați la tron de aceiași bezmetici huiduitori de profesie peste mormintele celor ce zac cu țărâna în gură, trecuți prematur la cele veșnice pentru libertatea și demnitatea oropsitului nostru popor.

    Răspunde
  • Albinuțo! Mai ușor cu linsul în dos că te ustură limba!Ți-ai dreacu’ de comuniști!

    Răspunde
  • Defilarea militarilor nota 10 sonorizarea sub orice critica sabotaj

    Răspunde
  • Albina, prostii aia din cimitirele alea au murit pentru ca erau aplaudaci ai stapanilor hoti si se bucurau ca le arunca si lor indemnizatii si solde ca sa abuzeze cetatenii.
    Si cand stapanii au simtit ca pierd puterea si le e amenintata conditia de stapan i-au trimis pe prostii de aplaudaci la moarte, ca ei sa poata fura in continuare linistiti si sa ramana stapani. Si foarte bine au facut, ca asa se mai curata planeta de mizerie.
    Sa speram ca se umple acolo pamantul cat mai curand de aplaudaci din astia ai stapanilor hoti, ca planeta nu are nevoie de ei, abia se mai regleaza din deficitul urias facut de stapani prin mariri de salarii/indemnizatii/solde/sporuri si prin furturile cu camioanele pe seama celor ce nu aplauda hotii.

    Răspunde
  • Sinistru eveniment oricum, ca pe vremea comunismului au obligat copii sa vina sa faca pe aplaudacii. In fata au avut randuri patrate doar angajatii din institutiile capusare de PSD si membrii de partid, astfel incat la TV sa para ca Dragnea e iubit.
    Cetatenii obisnuiti n-au avut acces in primele randuri, au huiduit mai din spate, moment in care s-a dat ordin de partid sa inceapa aplaudarea si chiuiturile de fericire sa ii acopere.

    Răspunde
  • „Albinuta”,vezi ca „mierea” asta de „trandafiri” pe care incerci sa o vinzi pe aici,este „apa chioara” si …..pute.Realitatea si evidentele nu pot fi „indulcite” cu o astfel de „miere de….trandafiri” si nu poate fi ascunsa in spatele unor zambete fortate,priviri galese,vorbe mieroase sau in spatele unei mustacioare a”la Pardaillan.Iar daca milioane de romani zic ca PSD-ul si Dragnea @co sunt …….,asta ar trebui sa dea de gandit si celor”anesteziati” de ceea ce se vrea politica si partide (indiferent care!).Acuzi fara jena,desi te dovedesti si tu doar unul dintre „bezmeticii” de partid „descreeratI” (cum zici tu!).

    Răspunde
  • Singurul care a făcut lumină printre norii cerului și în sufletele mult-încrâncenate ale unora sau altora vizavi de acest eveniment a fost…ambasadorul Regatului Unit , mister Paul Brummell , care a mai exprimat o mostră din mult apreciatul și subtilul umor britanic : ” După cum vedeți și Dvs. , am adus cu mine … ploaia ” !… ( Excelent punctat).

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.