60 de locuri, la liber, în centrul Buzăului

Așa arată acum, după modernizare, parcarea de lângă Școala Nr. 5 (str. Ion Băieșu):Sunt 60 de locuri, la liber, dimineața și la prânz, care se transformă în parcare rezidențială după 16.30.

Accesul în parcare se va face dinspre str. Ion Băeșu, unde s-a decupat trotuarul:Și trotuarele din zonă vor fi reabilitate, urmând ca muncitorii de la Urbis să pună dale între PNL și sediul AJOFM.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „60 de locuri, la liber, în centrul Buzăului

 • Singura zona unde lucrurile s-au facut intr-o ordine logica, respectiv prima data varuiesti casa, apoi te apuci de alei, gradina, gard, daca sunt banii si locuinta ta (daca nu sunt, faci dupa cum te taie capul si interesul). Totodata remarc necesitatea si utilitatea acestor lucrari, pentru ca unii spera si asteapta laude si ovatii pentru faptul ca isi fac datoria dar se mira cand sunt criticate prioritatile alese ori finisajele execrabile, in conditiile in care suntem datori-vanduti peste tot.
  Din pacate, realizarea de mai sus nu este un mod de operare ci o intamplare. Relevanta este si atitudinea vicelui, care anticipeaza reactii in loc sa execute malc ce are trecut in fisa postului. Ma intreb care patron ar suporta un angajat guraliv si aproape deloc productiv??! Ma intreb care patron ar cheltui banii proprii pe o lucrare iar apoi asteapta sa vada daca i-a iesit bine si daca ii aduci si beneficii, iar daca nu, aia e, sparge, strica, darama, face altceva?
  Sigur ca la toate intrebarile punctuale exista mai multe raspunsuri valabile:
  1. Cine esti tu? (Cetățeanul Toma de acum 8 ani!)
  2. De ce critici cand poti sa taci? (Din același motiv pentru care alții laudă când pot să n-o facă – interesul personal)
  3. De ce nu lauzi munca normala pentru care cineva primeste salariu intreg? (Niciodată nu se acordă premiu doar pentru că ți-ai făcut temele)
  4. De ce nu faci tu? (Din același motiv pentru care sunt trist când Naționala pierde și totuși nu mă apuc de fotbal. Plătesc pe alții care acceptă, pentru emoția adusă de spectacolul sportiv, când plătesc bilet la meci, pentru tricou, pentru fular, abonamentul la televiziune sau îmi consum timpul personal pentru a face audiență tradusă în reclamă care reprezintă bani la drepturile tv acordate cluburilor unde activează de zi fotbaliștii, de exemplu)

  Răspunde
  • Usor de comentat, dat lecții, patroni, munca, productivitate! Ma întreb oare câte din astea le aplici la tine acasă sau la locul de munca? Cei mai mari “ specialiști și analiști” sunt aia care in viața reala sunt zero barat! Nemulțumiți, triști, critici dar care când le dai ceva de făcut se alege praful! Imi amintescde marele Drula care a dărâmat chioșcurile de la metrou ca vezi doamne erau ale mafioților! Dar dacă mergi mâine o sa vedeți ca pe locurile respective e plin de cărămizi și mizerie! Și așa e peste tot pe unde acești “specialiști” sunt la putere! Nu mai zic de sectorul 1 unde e dezastru! Acolo iar o mare specialista, câte nu e in stare decât sa acuze pe altii pentru incompetenta ei! Nu mai zic de marele Nicușor, care e pe alta planeta! Așa ca pentru cei nemulțumiți va sugerez sa puneți mâna pe matura !

   Răspunde
    • Vai, Vai, Vai… Cât ,,interes ,, pentru parcări… Se vede pe Unirii in special!

     Răspunde
   • Ba, serios, asta e nivelul tau intelectual sau faci doar pe prostu’ de dragu’ discutiilor in contradictoriu?
    Serios, zi-ne adevarul ca sa stim cum procedam ca e pacat de tine, esti baiat tanar.

    Răspunde
   • Ce înseamnă “au fost reabilitate energetic” ?

    Răspunde
    • Adică au trecut de la nivel de Congo la un nivel superior, cel puțin la cum arată vizual!

     Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.