Toma: „Sper ca zilele viitoare să fac anunțul”

Va veni Moș Crăciun și la primarul Toma ?

„Sper ca zilele viitoare să pot face anunțul. E vorba de 18,6 milioane de euro. Fonduri europene. Vom anunța firma câștigătoare a contractului de modernizare a celor trei străzi mari din Buzău: Bd. Unirii, str. Transilvaniei și Aleea Industriilor. Sper ca acum să nu mai avem vreo contestație și să semnăm contractul până la finalul anului”, a anunțat azi primarul.

Toma a mai spus că în procedură de licitație, pentru desemnarea firmelor executante, sunt și străzile Republicii, 1 Decembrie, Iazul Morilor, în timp ce Horticolei este în proiectare.

Astăzi s-a turnat asfalt pentru ultima dată în acest an în oraș, pe Aleea Arinului (în spatele Bd. Unirii), acolo unde au fost trimise două echipe ale Urbis Serv.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Toma: „Sper ca zilele viitoare să fac anunțul”

  • Pasajul de la gara? E iarna, s ar putea lucra in subsol mai bine decat la suprafață.

    Răspunde
  • Horticolei in Proiectare ?????????????????? CE MINCIUNA URATA !!!!!!!!!!!11

    Răspunde
  • Cind nu finalizezi ce ai promis se spune ca inca se lucreaza la proiectare ( se putea face primavara ), este demarata licitatia sau exista o contestare si astfel trec anii

    Răspunde
  • Cand ajungeti pe 1 Decembrie, intrati si in parcările din spatele blocurilor ANL pana spre Mărăști. Arată ca după bombardament.

    Răspunde
  • Tereaca, mai scrii si tu ceva de la tine sau doar publici conform contract? Am vazut ca ai program de luni pana vineri, ca primaria, in weekend nu se intampla nimic, asa e? Afacere, inteleg, dar chiar asa ; „stiri&atitudine” .

    Răspunde
  • proiectare sa fie, dar o știm și noi?

    Unirii, Tansilvaniei.. au o mare problema cu mașinile parcate pe banda 1 & trotuare! Cum se rezolva problema asta? Se fluidizeaza traficul sau licitația asta va fi ca și alea făcute de Boșcodeală & Dobrică: o cârpeală a suprafeței rutiere și atât.. fără să rezolve nimic!

    A văzut cineva aceste proiecte? Au fost în dezbatere publică pe undeva?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.