Alte 400 de mii de euro! Comp. de Apă caută constructor pentru a doua „remodelare” a fostului hotel Crâng. Iată documentul!

De la începutul anului se lucrează pentru „remodelarea” Hotelului Crâng în sediu pentru Compania de Apă, așa cum se poate citi pe pancarta montată în fața clădirii de pe Spiru haret.

Fix în urmă cu o săptămână, buzoienii.ro a publicat (click AICI) un articol referitor la cheltuielile cu modificarea clădirii, după cele generate de achiziția hotelului.

Numai că aseară, surpriză. În timp ce căuta un anunț pe SEAP referitor la un drum din județ, reporterului i-au alunecat ochii pe un anunț al Companiei de Apă publicat luna trecută cu titlul: „Remodelare funcționala sediu Compania de Apă”.

Evident că anunțul a atras atenția: „Cum ? Alți bani băgați în Hotelul Crâng ?”.

Pentru că nu toți cititorii se descurcă în SEAP, am postat aici anunțul publicat de Compania de Apă (click pe foto pentru mărire).

Se poate observa că suma pusă la bătaie este de aproximativ 420.000 de mii de euro și că licitația este acum în faza de evaluare a ofertelor.

Pentru ce e nevoie de o nouă „remodelare” vom atașa la acest articol atunci când vom primi răspuns de la Compania de Apă la solicitarea noastră.

Citește și articolul: „S-a asfaltat strada, mulțumim, dar acum e pericol!”

Din informațiile publicate până acum de mass-media locală, Compania de Apă ar fi achiziționat hotelul cu 1,75 de milioane de euro.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Alte 400 de mii de euro! Comp. de Apă caută constructor pentru a doua „remodelare” a fostului hotel Crâng. Iată documentul!

  • Tereaca, remodelarea cum ii zici tu este impartita in doua , asta e surpriza ta ?

    Răspunde
  • Pai cine stie cine mai are nevoie sa si faca /refaca vreun viloi/casa prin Buzau pe bani Primariei. Este vorba de vreun smecher care e lipit de PSD/PNL ca acum este vremea marilor tunuri pe bani publici.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.