prim bz
neagu felicitare paste 2024
trans bus 3
urbis serv felicitare 2024
compania de apă felicitare
spital 2024 bun

„Va fi una din cele mai frumoase zone din Buzău”

Sunt imagini din această seară surprinse de reporterul buzoienii.ro în fața și în spatele fostului spital Brătianu de pe Bd. N. Bălcescu.

Frumos, nu? În grădină s-a pus felinare, s-au montat băncuțe și coșuri de gunoi, s-a adus pământ vegetal și s-a sădit gazon.

Emanoil Neagu: „Va fi una dintre cele mai frumoase zone din Buzău. Nu vorbim doar de recondiționarea clădirii în sine, ci și de spațiul verde din față și din spate. Vom amenaja acolo o grădină publică. Se vor ține spectacole, concerte, expoziții, diverse manifestări cultural-artistice. Să nu uit, în grădină vor fi și magnolii pentru că așa e recunoscută zona din preajma blocului Magnolia”, a anunțat șeful CJ Buzău.

În curând buzoienii vor avea acces în curtea viitorului centru cultural. Noua instituție va fi deschisă în toamnă, după ce imobilul, care e gata, va fi dotat și cu mobilier.

Spitalul a fost închis în anul 2000, după ce ultimele două secții, Oftalmologie și ORL s-au mutat la spitalul din Micro XIV.

Deși au existat opinii că imobilul ar fi trebuit să rămână după reabilitare în domeniul medical, șeful CJ Buzău a spus că singura variantă de refacere a complexului cu fonduri europene a fost centrul cultural.

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Va fi una din cele mai frumoase zone din Buzău”

  • Alt „Marghiloman”. E frumos copt! Frumusel chiar. Decat ruine, mai bine o cladire cu pista de aterizare drone. Cei neparalizati, tinerii, ce facem in acest oras, daca putem si altceva in afara de stat in fund, pe banca, si privit la „va fi frumos”?

    Răspunde
  • Ati făcut și o parcare ptr locația asta ? Nu știți ca oamenii vin cu mașina la parc ? Ați aglomerat straduța COL. Buzoianu la refuz, se blochează căile de acces în curți, polițiștii locali sunt chemați mereu. Se pare ca agreați amenzile… Faceți strada aceea cu sens unic și asa nu.pot circula doua mașini la cât de aglomerată este.

    Răspunde
  • După ce au încărcat clădirea cu nosocomiale acum o fac centru cultural. Bravos. Primul centru Cultural din lume unde poți lua câteva nosocomiale când mergi la spectacol.

    Răspunde
  • Supercultura la Buzau ! Centru cultural Marghiloman , centru cultural Bratianu ! Teatrul G. Ciprian , teatrul Maximilian ! O sa avem si 2 bazine de inot (cel vechi si bazinul lu’ Toma) ! Cei mai culti vor fi buzoienii ! Ura ! Ura ! Ura !

    Răspunde
  • Datorită firmei SC.HIDTOSALT B92 BUCURESTI arată așa. Dacă ar lua și clădirea din Marghiloman ar fi ceva frumos și pentru acel parc.

    Răspunde
  • frumos, o zona pentru civilitate,era necesara !

    Răspunde
  • O sa fie inchiriata cit de curind…a pus ochii pe ia un afacerist sa vedeti ce terasa frumoasa o sa apara…mese ii mai trebuie…sintem plini de centre culturale…o clinica de oftalmologie nu putea sa faca sa fie de stat..sau un ambulator ceva…numai centre culturale sali de sport si zile ale oreselor avem in cap……ma uit si in parcul cring unde joaca pensionarii table si sah…pariaza…nu am cum sa demonstrez asta…tot respectul pentru dinsii dar au un vocabular foarte vulgar pentru virsta dinsilor…nu toti vorbesc si nu fac acuzatii dar am trecut de multe ori pe acolo si am auzit si vazut..au si dinsii nepoti..eu doar atrag atentia nu fac nici un fel de acuzatie..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.