Despre agresorul din Bozioru: „E un nenorocit. A mai făcut pușcărie de două ori!”. Iată cum a fost părăsit de soție în urmă cu două săptămâni

Un sătean care cunoaște familia bărbatului agresor din Bozioru ne-a povestit, cu rugămintea păstrării confidențialității, câteva amănunte despre acest caz.

„E un nenorocit. A mai făcut pușcărie de două ori. Prima dată pentru o tâlhărie, vreo 5 ani a avut condamnare, și a doua oară, opt luni, pentru conducere fără permis. A fost eliberat cu vreo doi ani în urmă. Aici, la Bozioru, stă mama sa, bunica băiatului, altfel o femeie serioasă. Băiatul e și el cuminte, dar el, tatăl, e o poamă. Ei au stat în Buzău, în Dorobanți, unde au un apartament, în timp  ce mama bărbatului s-a stabilit la Bozioru în casa părintească. Întrucât, n-avea serviciu, bărbatul a venit și el la Bozioru, în ultima vreme stătea mai mult pe aici”, ne-a declarat un localnic, cu rugămintea păstrării confidențialității.

Mama băiatului și-a părăsit familia în urmă cu aproape două săptămâni. Pe soț îl cheamă Ilie Gheorghiță Mihai, iar pe băiat, Ilie Adrian. Bărbatul și-a dus azi băiatul în pădure, l-a legat de un copac și l-a tăiat cu cuțitul. Scena sadică a fost filmată. iar imaginile trimise pe facebook soției. Aceasta e cea care a alertat poliția.

„Din câte știu eu, a plecat în urmă cu două săptămâni fără să le spună nimic, mai degrabă a fugit. Fata e din Buzău, are o soră în Spania, probabil la ea a plecat. Nu le-a zis nimic, nici lui, nici copilului, le-a trimis doar un SMS. Din câte am auzit, el ar fi plecat în Spania după ea, dar n-ar fi reușit să dea de ea și s-a întors. De-asta și gestul său de azi, cel mai probabil e o răzbunare”, a mai spus vecinul.

Băiatul e clasa a șasea, a învățat la Șc. nr. 7 din Dorobanți, dar nu s-a dus la școală în ultimul an școlar pentru că a avut piciorul în gips.

A fost mutat cu școala la Bozioru de bunica sa, iar de luni ar fi urmat să înceapă școala aici în clasa a șasea. Acum, băiatul, speriat după toate cel întâmplate, se află la Spitalul din Buzău.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.