Farsa zilei. Iată ce au constatat pompierii după un apel la 112: „Veniți repede. Miroase a gaze în bloc”

Au plecat într-o fugă astăzi pompierii buzoieni de la sediu pe Bd. Unirii, până pe strada Ciochinescu.

„Veniți repede. Miroase a gaze pe casa scării”, a sunat apelul la 112.

Pe drum, pompierii se gândeau la ce e mai rău. Că vor trebui să scoată oamenii din case, să izoleze blocul până la depistarea sursei.

La fața locului, pompierii au descoperit că miroase, dar nu prea tare și nu chiar a gaze. Astfel că, după ce i-au chemat de urgență și pe cei de la Distrigaz pentru o verificare minuțioasă, pompierii au plecat.

Citește și articolul: O piață din Buzău s-a demolat azi. În loc va apărea ceva mai modern


În urma lor au mai rămas un sfert de oră cei de la gaze, cu nasul mai fin, dar și cu aparate de măsură. La ieșirea din bloc, domnii de la Distrigaz au dat din mână a lehamite când au fost întrebați ce au găsit de reporter:

„Da, mirosea. Dar nu a gaze. N-a fost nici măcar un puf de gaze. Mirosea a mizerie și zeama de varză stricată. În loc să sune la 112, mai bine să pună mâna și să facă și ei o curățenie ca la carte”.

Prin vară, la o altă solicitare a pompierilor prin 112, salvatorii veniți cu sirena și girofarul pornite pe Bd. Unirii au descoperit că sursa „gazelor” era un lucrător de la RER cu vermorelul prin spatele blocului.

Citește și articolul: „E la liceu, dar plânge ca un copil după ea. Azi, nici nu s-a dus la școală”. Iată ce s-a întâmplat!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Farsa zilei. Iată ce au constatat pompierii după un apel la 112: „Veniți repede. Miroase a gaze în bloc”

  • Dorel își vede mai departe de treaba lui .De dat a asta ,mult zgomot pentru nimic .

    Răspunde
  • astia de la 112. pe ce criterii sant pusi in functie .daca nu-s capabili s a faca diferenta intre un apel real si unul mincinos ??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.