Dragnea s-a dus singur către Roșioru. „Ce faci Silviu ?”. Toma și Ciolacu au făcut ochii mari

Silviu Roșioru a lăsat mască asistența ieri la venirea lui Dragnea la Buzău.

Conform martorilor, după ce a primit onorul de la garda de onoare și se îndrepta spre Biserica Eroilor, Dragnea l-a zărit pe drum pe Roșioru.

„Ce faci, Silviu ?”, a spus Dragnea, mergând către acesta. Cei doi s-a îmbrățișat, s-au sărutat pe obraji, și au purtat un scurt dialog. Semn că se cunoșteau bine.

În fața Bisericii Eroilor, Toma, Ciolacu și alți pesediști, au privit mirați întreaga scenă.

Astăzi, în ședința CLM, Roșioru a fost înțepat în două rânduri de Toma:

„Am văzut că te știai bine cu Dragnea. V-ați îmbrățișat, v-ați pupat”


„Lăsați-l pe Roșioru, că el e pesedist sub acoperire. N-ați văzut ce bine se știa cu Dragnea”

La finalul ședinței, Roșioru a fost întrebat de reporteri de unde și până unde îl știe Dragnea așa bine.

„Da, ne știm demult. Avem prieteni comuni. M-am întâlnit cu Dragnea în trecut atât la Alexandria, acasă la el, cât și la București. La Alexandria mă știu cu nea Samy, care e prieten cu Dragnea. În plus, la Alexandria a fost deputat și prietenul meu Alin Bucur, fiul lui Costel Bucur, fostul patron de la Gloria. Dar, deși mă știu cu Dragnea, trebuie să spun că avem opțiuni politice diferite”, a explicat Roșioru.

Citește și articolul: Bătaie mare pentru un loc în Drăgaică. S-a ajuns la varianta licitației între comercianți. CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

12 comentarii la „Dragnea s-a dus singur către Roșioru. „Ce faci Silviu ?”. Toma și Ciolacu au făcut ochii mari

  • Pai, ce, Dragnea nu este de teapa lui Pele si Bucur? Niste golani… Cine nu cunoaste, Pele este porecla lui Rosioru, prietenul mascatilor.

    Răspunde
  • A fost la Belina cu Dragnea si multi altii din gasca infractorilor.
    Asta o stie toata lumea, o stiu si Toma si Ciolacu, dar faceau ironii poate se da in gat singur.

    Răspunde
  • Au aparut soarecii internetului, care nu au nici macar barbatie in ei sa dea un comment sub nume real. Macar.. de oamenii acestia s-a auzit ceva , fie ca e de bine sau de rau ( in viziunea voastra). De voi ce? Doar latratul frustrarilor..

    Răspunde
  • Probabil se cunoșteau de când erau PDL-isti! Acum fiecare pe drumul lui, Dragnea spre pușcărie, celălat habar n-am!

    Răspunde
  • Andra tine cu penalii… chiar sunteti orbi ? In ce hal au adus tara asta….

    Răspunde
  • Pele e credincios. A fost și la Muntele Athos! Și n-a fost singur, au mai zis și alții bogdaproste. Și mai zic… Mare om, mare caracter!

    Răspunde
  • Cinste lui domnu consilier silviu rosioru.

    Răspunde
  • Este normal ca soldații sã vinã şi sã salute Generalul. Şi, cred cã v-ați prins, Dragnea face parte din tagma ãlor mulți…pe când Generalul este unul singur! La Buzãu- s-a vãzut, zãu,- nu va veni nicodatã moara la sac…însã trag sacii la moarã ceva de speriat…Parol, pe onoarea mea, Nene Iancule

    Răspunde
  • Unii fac „aroganțe” la Loft sau Nuba iar alții, mai smeriți din fire, se duc la Athos…ce-i rãu în asta? Sã te „cãieşti” pentru pãcatele tale e o cutumã lãsatã de când lumea…pânã si pe Sfantul Paul l-a chemat cândva Saul…dar asta nu e pentru tot incultul de „forum”. E pentru oamenii care folosesc ochelarii de vedere si in biblioateca, pentru gramele alea in plus de lecturi particulare…

    Răspunde
  • Doamne, ce de lichele smerite și ce de adulatori sfertodocți mai populează urbea de la curbura rataților!

    Răspunde
  • @ Tocatorul de impostori & Gabi…o sa punem crucile pe voi, necuratilor! De focul Iadului se mai scapa, dar de-o cruce-n cap, niciodata! Off, toci impostorii, nebunule! Stai cuminte la tine acolo la subsol, ca daca iesi la suprafata te ia Doamne-fereste ameteala! Sau te luam noi, astia de avem remote control la dube…

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.