Se vrea apariția unui nou cartier în Buzău, în afara celui dinspre Broșteni înspre râul Buzău. Iată unde!

După Dorobanți II, în Buzău va apărea și cartierul Orizont II.

Acesta se va înființa în anii următori în prelungirea actualului cartier Orizont 1 înspre Șoseaua de Centură.

Întinderea vastă de pământ este folosită în prezent ca teren agricol, acolo unde n-a fost lăsată pârloagă.

Mai mulți cetățeni care dețin teren în acest areal îi solicită primarului întocmirea unui plan urbanistic zonal pentru ca în zonă să se poate construi organizat și nu alandala cum s-a procedat între parcul Tinereretului, Broșteni și prundul Buzăului. Unul dintre cei interesați i-a scris primarului.

„Buna ziua domnule primar si felicitari pentru tot ce faceti. Va scriu in calitate de tanar buzoian proprietar de teren in spatele cartierului Orizont. Vreau sa va intreb daca zona cuprinsa intre centura de vest a orasului si cartierul orizont / zona comerciala are un plan urbanistic zonal sau daca intentionati sa dezvoltati aceasta zona in vreun fel. Zona are potential foarte mare de dezvoltare avand in vedere ca este marginita la est si nord de centre comerciale si la sud de celebrul Iaz al Morii care în prezent se afla intr-o stare deplorabila. Sunt multi care au terenuri si ar vrea sa construiasca dar ne lipsesc strazile si utilitatile. Stiu ca pentru cealalta zona unde se va face cartierul Iazul Morii lucrati deja la PUZ. Ca sa evitati constructiile de case fara autorizatie cum s-a intamplat acolo cred ca ar fi bine sa grabiti lucrurile si pentru aceasta zona”.

Primarul a a anunțat că va face o vizită în teren și că va cere informații specialiștilor din Palatul Comunal.

„Nu am avut în vedere această zonă. Am dat tema și voi primi un raport scris despre situația din zonă. Propunerea o consider bună și voi merge să fac și o vizită acolo !”

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și:  Mai mult pentru oaie, că porcul…  CLICK AICI   

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

5 comentarii la „Se vrea apariția unui nou cartier în Buzău, în afara celui dinspre Broșteni înspre râul Buzău. Iată unde!

  • Zona nu are nici un potential, e cea mai proasta zona posibila acolo.
    Acolo e zona de parc industrial, de depozite, nicidecum rezidentiala, nu se preteaza ca zona rezidentiala.

    Zona Brosteni e lux pe langa acea zona, si culmea in zona Brosteni au vandut mai ieftin terenurile.
    Unii si-au luat mega teapa si au cumparat acolo in spate la Orizont teren cu speranta ca vor gasi un fraier sa faca niste depozite pe acolo sau niste fraieri sa isi faca case acolo… si sa plateasca un pret premium pe motiv ca e langa cartierul furat Orizont care colcaie de hoti.

    Răspunde
  • Din punctul meu de vedere si cred ca este corect.nu trebuie s-a mai construim pe pamanturile fertile care pot produce ceva pe ele.sunt atatea pamanturi la periferii pline de gunoaie pe care s-e pot construi si apoi constructiile trebuie grupate in asa fel incat s-a nu mai aglomeram anumite zone de nu mai ai loc s-a circuli.

    Răspunde
  • Pe cand pe LUNA ??? NUMAI BASINI SPUI TEREACA

    Răspunde
  • Cand Boscodeala construia card. ORIZONT toata lumea il vorbea pe la colțuri, acum cand vine Toma cu o propunere, vai Doamne, este genială…..

    Răspunde
  • Gogule, iar mananci ceva maro pe aici. Stim cine esti. Vezi-ti de politistii tai locali si zi-le sa-si plateasca datoriile la avocata care v-a reprezentat ! Retardatii, pe care cu drag ii reprezinti, s-au vazut cu banii pe card si unii au dat bir cu fugitii :))))
    Se vede calitatea morala care ii caracterizeaza….

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.