ACUM, ÎNTRERUPERE. Care e motivul

Azi, pe întinderea mai multor ore, s-a sistat furnizarea agentului termic în sistemul centralizat din Buzău, cu excepția cartierelor Micro XIV, Micro III și Integral.

Nu sunt probleme în Micro XIV, Micro III și Integral, unde există sisteme independente

Întreruperea este cauzată de montajul unui nou ventilator la cazanul de apă caldă din punctul termic Dorobanți. Noul ventilator este mai silențios și va contribui la reducerea nivelului de zgomot din vecinătatea PT 4 Dorobanți.

 „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat. În cursul zilei de luni 25.11.2019, la punctul termic PT Dorobanți, de la care sunt alimentate aproximativ 4000 de apartamente din Municipiul Buzău, se vor executa lucrări de înlocuire a ventilatorului de aer la cazanul CAF 10Gcal, ce vor conduce la îmbunatățirea nivelului de zgomot la acest amplasament. Estimăm că până la sfârșitul acestei zile să finalizăm aceste lucrări”, a anunțat Aurel Gubandru, directorul RAM Buzău.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.