Incredibil! Un buzoian face pipi în găletușă și îl aruncă apoi pe geam. Pe Cuza Vodă, deasupra Optimed! Iată două filmulețe!

Nu e o glumă e cât se poate de real.

Un domn, dacă se mai poate numi așa, obișnuiește să facă pipi într-o găletușă, chiar la geam, după care aruncă întreg conținutul pe stradă.

„Minunea” se întâmplă zilnic chiar în centrul Buzăului, pe strada Cuza Vodă, deasupra magazinului Optimed.

Un vecin de vizavi a observat și a început să-l filmeze pe respectivul.

Mai jos sunt prezentate două astfel de filmulețe cu comentariul aferent.

Urmăriți și vă minunați. 

Iată și un alt doilea filmuleț, ceva mai lung și mai expresiv. 

Așadar, când treceți pe Cuza Vodă aveți grijă. Lichidul care că poate cădea în cap nu e neapărat de la aparatele de aer condiționat.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

14 comentarii la „Incredibil! Un buzoian face pipi în găletușă și îl aruncă apoi pe geam. Pe Cuza Vodă, deasupra Optimed! Iată două filmulețe!

  • Este incredibil ce stiri ai ajuns sa dai Domnule Tereaca !

    Răspunde
  • Așa-i, domnu Andru, că bine ziceți, Tereacă e de vină. Dacă nu cobora el atât de mult nivelul modului de a face presă nu mai făcea nimeni pipi în capul nostru. Poate doar kk!

    Răspunde
  • Cel puțin acum vă puteți feri din cauza acestui nemernic, ,,vinovat” fiind dl.Tereaca, ca vă avertizează.Fiti mai obiectivi domnilor și cu spirit civic.Sau poate și voi faceți ceva asemănător și nu va convine publicitatea.

    Răspunde
  • Putin vocabular nu strica nimanui 🙂 in loc de „face pipi” puteai sa folosesti „urineaza” ca esti jurnalist ! 🙂

    Răspunde
  • Ce stire interesanta , mare jurnalist te vezi , domnul Tereaca ai speriat orasul cu stirea asta ! Imi vine sa rad , nici macar nu stii sa scrii un articol , mai esti si agramat pe deasupra , cum ai terminat jurnalismul ?! dar cand fac romii baie in fantanile dupa centru de ce nu filmati sau faceti poze , va este frica de ei ?! Ca un mare jurnalist ce te vezi , trebuia sa scrii „urineaza” nu „pipi” sau te ai gandit la faptul ca acel batran e senil si nu mai judeca ce face , repede sa faceti haz de necaz , tu domnule Tereaca esti un gunoi ! O seara buna

    Răspunde
  • Ce sa facem si noi….am făcut pipi….dar pe tigani nu ii mai vede nimeni

    Răspunde
  • Tin sa te anunt domnul meu , ai niste stiri de cacat , imi pare rau , chiar crezi ca ne interesa urinatul unui batran ????

    Răspunde
  • Ce-i drept e si un oraş in care se întâmplă multe, sunt prea multe informații pe care le poți primi ca cetățean al acestui oraş. Mie mi se par nişte ştiri adecvate Buzăului si asta reflectă statul municipiului in țară. :))

    Răspunde
  • Bunicii sunt acele fiinte minunate care ne-au vegheat in perioada copilariei si ne-au modelat spiritul. Experienta lor este foarte pretioasa, confruntarile lor cu viata ne emotioneaza, blandetea si rabdarea lor ne fac mai buni.
    Avantajele de-a avea niste bunici implicati sunt nepretuite.!
    De ce avem nevoie de bunici…? doar pentru Tereaca(nu mai are subiecte pentru stiri si acum da in batrani)/Rusine

    Răspunde
  • tereaca, nu esti de pipi, esti de cacat ! nu stiu daca sa rad sau sa plang. nu faci cinste breselei, crede-ma!

    Răspunde
  • Măi Auraș, ești tare mă nene. Nu te credeam când tot anunțai că ești urmărit de mii de vizitatori când abia apăruseși pe piață, dar după felul cum văd că a turbat concurența se vede treaba că le-ai luat maul. Mai ales celor furajați la greu de urmașul tescariot al lui boșcotârceală care nu sunt citiți nici prin sfert, toți la un loc. I-o fi enervat și faptul că bătrânelul cu pricina le face o concurență acerbă gașcagiilor boșcodiști care ar fi vrut să fie ei singurii privilegiați care se urinează în capul buzoienilor cum au făcut-o timp de vreo două decenii.

    Răspunde
  • Domnilor, domnul Tereaca nu este un jurnalist, este un ,,buzoian,, care si.a facut un site de ,,stiri,, si trebuie tratat ca atare. Dansul pe langa faptul ca nu stapaneste bine gramatica limbii romane nu lucreaza in presa, a lucrat pe la televiziuni si ziare locale. Omul incearca sa.si castige existenta cu astfel de stiri ,,senzationale,, alergand dupa vizualizari si dupa publicitate pe la primarii,firme private etc. Propun ca sa ne facem toti(buzoienii) siteuri de stiri si intram in presa, o sa fim mii de jurnalisti ca dl Tereaca la Buzau. Succes domnule ,,jurnalist,, !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.