O stradă terminată, alta în lucru și una la care se va începe de mâine

Veste bună pentru șoferii care circulă dinspre oraș (Șoseaua Brăilei) înspre Zona Industrială sau înspre Gălbinași.

S-a asfaltat breteaua (250 m) pe care se urcă/coboară înspre podul de la Metalurgica.

Breteaua (care nu fusese niciodata ăsfaltată, era doar betonată) a devenit de două luni foarte circulată de când au început lucrările de refacere a podului.

La podul rutier se lucrează, în august e așteptată inaugurarea (și redeschiderea Șoselei Brăila)

În oraș se mai lucrează pe strada Vișinului (s-au făcut trotuarele, urmează carosabilul), iar de mâine primii muncitori ai Urbis Serv vor ajunge pe strada Viitorului (cartier Unirii Sud, parală cu Bd. Unirii și str. Independenței).

Str. Viitorului (650m) pornește de pe Patriei și ajunge până pe Bd. 1 Decembrie (mai există și o extensie de 60 de metri înspre Carol Davila)

În centrul Buzăului se mai lucrează la amenajarea noii parcări de 100 de locuri dintre Mc Donalds și Parcul Sf. Îngeri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/aurastereaca.

loading...

6 comentarii la „O stradă terminată, alta în lucru și una la care se va începe de mâine

  • Buna seara !
    Felicitări primarului ca s-a implicat pentru orașul nostru, observ ca tot asaltează străzi, dar o singură nemulțumire am , daca ar asfalta și pe străzile Nimfelor, Stelei, Anton Pan ar fi extraordinar , cred ca și noi facem parte din acest oras, dar de 22 ani de când stau în acest cartier niciodată nu s-a asaltat , dar stiu sa traverseze axa drumului de fiecare dată când începe primăvara.

    Răspunde
  • Deci se face treabă și în orașul nostru! Și asta nu de ieri, de azi, ci de vreo câțiva ani încoace. Încet, încet, lucrurile se schimbă. Poate nu în ritmul dorit de unii, dar se schimbă, totuși! E drept că mai sunt foarte multe de făcut, dar cu răbdare și tenacitate se vor realiza, rând pe rând. Să avem speranță și încredere, totul va fi bine!

    Răspunde
  • @ Stoican
    Vedem si noi ca strazile sunt „asaltate”. Bine, nu doar strazile, ci intregul oras. Daca dvs stiti un intreg cartier care nu e „asaltat”, lasati-l asa, nu le mai dati idei!…

    Răspunde
  • Daca ar asfalta si Strada Independentei (tronsonul de la Colonel Buzoianu, pana la Podul de la Dagaica, ce bine ar fi, ca nu mai spun de toaletarea teilor tot de pe acea strada, din cauza carora in urma unor fenomene meteo mai severe au fost deteriorate autoturisme datorita crengilor picate din respectivii tei.

    Răspunde
  • In ianuarie se spunea ca in primavara se va incepe reabiltarea strazii Transilvaniei ( pina la Ursus ) cu fonduri europene; mai sint doar 2 saptamini si vine vara

    Răspunde
  • Mai Auras ,se mai lucreaza si pe Luceafarului!Treci si tu sa vezi ce borduri refolosibile se pun!Am intrat in epoca economiilor!Pe alte strazi in tiganie s-au pus borduri noi,pe acolo de alea refolosibile!Asa ne trebuie daca nu suntem si noi tigani!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.