Adelin Petrișor se ia de prietenul militarului buzoian ucis în Afganistan care susține că Mădălin Stoica a fost păcălit. Iată și mesajul vărului militarului

Cunoscutul Adelin Petrișor a citit sau doar a auzit despre declarațiiile făcute reporterului buzoienii.ro (click AICI și AICI) de către cel mai bun prieten al militarului buzoian ucis în urmă cu două zile în Afganistan.

Într-o postare pe facebook (click AICI), Petrișor susține că n-ar fi militari care stau exclusiv în bază, ba mai mult că nici măcar nu există o astfel de promisiune. Jurnalistul TVR e de părere că prietenul militarului ar fi făcut mai bine să se abțină de la aceste declarații, întrucât acestea „intinează memoria unui om care a murit având pe umăr steagul țării sale”.

Despre „prieteni”. Un buzoian care sustine ca e prietenul cel mai bun al militarului ucis ieri in Afganistan le-a spus jurnalistilor ca Madalin Stoica s-ar fi dus in misiune avand promisiunea ca va sta doar in baza. Acolo, zice respectivul, s-a schimbat intelegerea pentru ca a aparut o pila a nu stiu cui. „Prietenul” nu a realizat ca-l pune intr-o lumina proasta pe sublocotenentul post-mortem. Ce militar pleaca intr-o zona de razboi doar daca i se promite ca ramane-n baza? Poate-i spune cineva ca nu face altceva decat sa intineze memoria unui om care a murit intr-o misiune in Afganistan avand pe umar steagul tarii sale. 🇷🇴 Dumnezeu sa-l odihneasca pe Madalin Stoica si sa-i ajute familia.

Postarea lui Adelin Petrișor (click AICI) a stârnit numeroase comentarii.  Majoritatea apreciază că spusele sale sunt corecte, dar sunt și comentatori care afirmă că acea Companie 4 pentru care optase sanitarul buzoian nu are misiuni în afara bazei militare, iar serviciul este unul sigur.

Prietenul lui Mădălin Stoica acuză că sanitarul buzoian fost mutat de la Compania 4 la Compania 3 (care execută misiuni de patrulare), când acesta nu mai avea posibilitatea de a renunța.

Totodată pe facebook a postat un mesaj și vărul militarului. Îndurerat, acesta îi critică pe conducătorii țării pentru că vărul său a fost nevoit să-și riște viața ca să-și ia și el o casă:

Alături de soție și fiică

„Aveți voi idee cât rău ați făcut familiei mele? Ați lăsat un copil de 10 ani fără tată…va trăi cu lacrima pe obraz o mamă care şi-a iubit nespus copilul…care nu se ştie cum va scăpa din trauma asta! Domnule preşedinte cu 6 case luate din meditații, de ce un militar n-a reuşit să-şi ia din salariu măcar una, să nu mai fie nevoit să plece acolo. Vă imaginați că pleacă cineva acolo din dragoste de țară? Pleacă să trăiască și el mai bine! Îşi riscă viața pentru 2000 de euro în timp ce voi vă odihniți fundurile pe scaunele alea încălzite pe sute de milioane lunar! În amintirea ta, vere, prieten drag, om bun Stoica Madalin, promit că nu o să mai tac, nu o să-i mai îndur…nu o să mai accept să ne umilească! Drum bun, vere!Să te odihnească Dumnezeu!”.

Citește și articolul: „Am fost păcălit!”. Iată de ce susținea militarul buzoian că a fost tras pe sfoară de către armată înainte de plecarea în Afganistan!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „Adelin Petrișor se ia de prietenul militarului buzoian ucis în Afganistan care susține că Mădălin Stoica a fost păcălit. Iată și mesajul vărului militarului

  • Adelin a ascultat declarațiile prietenului la postul la care lucrează , la TVR , care le-a difuzat vineri seara la ODS la 23.30.

    Răspunde
  • am coleg de munca , fost militar , care a parasit armata tocmai ca sa nu plece in astfel de misiuni . are copii acasa si a considerat ca nu se merita riscul . cand pleci in asemenea misiuni , esti constient de faptul ca e posibil sa nu te mai intorci .

    Răspunde
  • Trist ,mai ales pentru că militarul ucis nu era numai român ci era și buzoian .Nu trebuia să se încreadă în promisiuni ,fără să le verifice înainte .Acum a lăsat în urmă durere și o familie lipsită de suport atât material cât și moral .Nimeni nu pleacă în teatrele de operațiuni din plăcere și puțini o fac din patriotism .Banul îi îndeamnă pe toți și uite ce se întâmplă .Mor românii noștri pe capete .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.