ANUNȚ, Poliția Locală: „Doar AZI dăm avertismente”

Un incident s-a produs aseară, ne-au relatat cititorii.

Șoferul unui autobuz care venea dinspre centru a luat-o pe prima bandă, demarcată cu bolarzi, și a rămas blocat câteva minute din cauza mașinilor parcate.

Astfel că astăzi, Poliția Locală a trecut la eliberarea primei benzi.

„Astăzi dăm doar avertismente. Sunt unele mașini parcate aici de câteva săptămâni, au frunze pe ele. Bolarzii s-au pus ieri, mașinile erau deja aici. Încercăm azi să eliberăm banda, iar de mâine să poată fi folosită de șoferi”, ne-a spus polițistul local din imagine.

Eliberarea primei benzi a fost primită cu bucurie de șoferii care tranzitează str. Transilvaniei („vor fi două benzi pe sens pentru circulat”) și cu îngrijorare de riverani – care nu-și vor mai putea lăsa mașina în fața porții.

Ca și pe Bd. Industriilor – după montarea bolarzilor și eliminarea mașinilor/tirurilor parcate – se vor crea momentan două benzi pe sens pentru circulația tuturor autovehiculelor.

Prima bandă ar urma să rămână doar pentru autobuze și autospecialele de intervenție, dar asta abia după ce Primăria Buzău va face recepția întregului proiect. Cel mai devreme în toamna anului viitor, întrucât mai e de lucru (băgat țeavă de canalizare – anul viitor între avion și podul Mărăcineni pentru deservirea LIDL 3 Buzău).

Citește și:

loading...

4 comentarii la „ANUNȚ, Poliția Locală: „Doar AZI dăm avertismente”

  • Eliberarea benzilor sa se facă pana la ieșirea din oraș. Unde ați văzut voi sa țineți ocupata o banda întreaga pentru parcarea mașinilor. Politia rutiera și cu cea locala sa elibereze șoseaua de toate hârburile de mașini abandonate pe strada sau parcate. sa fie ridicate cap-coada sau sa le bage în curte . Majoritatea și-au făcut magazine în fața curți și tin mașinile afara. Acum sa se dea jos și sa ducă mașina pe câmp.

  • Primita cu bucurie de soferi pana se face banda de autobuz si nu vor mai putea circula deloc, nici macar pe portiunile pe care e liber acum, iar haosul si blocajele vor domni

  • Primita cu bucurie pt soferii din provincie pt noi care locuim și plătim taxe și impozite la primăria Buzău avem numai restricții , cred ca domnul Toma a uitat ca este ales de oamenii municipiul Buzău, cât mai multe autobuze pt cei din provincie , ei sa aibă bada libera ca trebuie sa vina liniști la oras și fraieri care plătesc aici taxe și impozite , nu ai voie nimic…..doar restricții si alte soluții deloc.

  • Și cei care tranzitează, plătesc impozite, taxa de drum..daca au loc în curte, sa și le bage în curte..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.