Asta da atitudine civică! Dacă am avea o mie de buzoieni ca ea…VIDEO

„Treceam pe lîngă ele și vorbeau despre chimie…păreau intelectuale.

Până când le-am văzut scuipând semințe pe jos. Întreb frumos: „Doamnă, de ce aruncati cojile pe jos ? / Pentru ca sint biodegradabile, de aia! / Si daca sunt biodegradabile facem mizerie pe jos ? / Păi de ce nu adunați si petalele de la flori si crengutele de pe jos, dacă tot îmi faceti mie observație ca dau cojile pe jos ? De aici am pornit filmarea… Nu am apucat sa înregistrez si partea in care mă făceau senilă… nebună. Stiti care e culmea?! Ne-au depășit pt că ne-am așezat pe o bancă și dinspre Castelul Marghiloman venea un cuplu care mânca semințe si cojile le scuipau tot pe jos. Cele două „duamne” le-au zis tinerilor că e o nebună care îi filmează. Repede au strâns pungile în pumni și au trecut curioși cu privirea spre mine….”

Două " duamne" scuipa seminte pe jos. Dacă avem atitudine civică vom fi dati in judecata ?Poate ma ajutati cu un " share" …pînă la judecata ?!

Publicată de Adriana Popa pe Joi, 13 iunie 2019

Textul și filmarea de mai sus aparțin doamnei Adriana Negoiță, Popa înainte de căsătorie. Nu știm mai nimic despre dânsa, doar ce a postat pe contul personal de facebook, dar asta contează mai puțin.

Importă în cazul de față doar că Adriana Negoiță e unul din acei buzoieni, din păcate puțini, care au atitudinea civică potrivită. Felicitări, doamnă, dacă ar fi măcar o sută de buzoieni precum dvs. orașul ăsta ar mai avea o șansă.

P.S. Despre Adriana Negoiță am aflat, tot de pe contul de facebook, că se implică în acțiuni caritabile, că a mers și că va mai merge în comunitățile sărace din Africa. Despre prima sa experiență a scris o carte:

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Asta da atitudine civică! Dacă am avea o mie de buzoieni ca ea…VIDEO

  • vrem o societate mai buna. Dar societatea suntem noi.
    Multumesc, Adriana, ca ai actionat, si ca ne-ati adus aminte ca si un gest marunt e remarcabil.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.