Au început lucrările pentru noul semafor cu buton din Buzău. Iată unde!

La această oră se lucrează intens pentru amplasarea unui nou semafor cu buton în municipiul Buzău.

Se face șanț transversal pe strada Frăsinet, dar și înspre blocul de vizavi de unde se va face alimentarea cu energie electrică.


„Semaforul ar fi trebuit să-l punem în intersecția de la poarta Crângului. Dar dacă a apărut această situație mai urgentă, după accidentul mortal cu acea doamnă, îl punem pe Frăsinet. Eu sper ca sâmbătă, cel mai târziu duminică să fie gata. Le mulțumesc domnilor de la blocul de vizavi pentru că ne-au permis să tragem curent de la ei din subsol. De aceea facem acest șanț, pentru a băga cablul. Trebuie să tăiem și strada pentru a duce cablul până la stâlpul dinspre magazine. La mijloc va fi un scuar, pietonii care nu prind verde până la capăt se pot adăposti acolo. Va fi buton și la mijloc, în acel scuar”, ne-a declarat specialistul Urbis în montarea semafoarelor.

Noul semafor cu buton va fi amplasat între cele două treceri de pietoni existente, care vor fi desființate.

După Frăsinet, muncitorii se vor muta la poarta Crângului, intersecția dintre Bd. Bălcescu și Bd. Mareșal Averescu urmând să devină semaforizată.

Citește și articolul: Ultima oră! Echipă de prima ligă se mută la Buzău! „Ei vor, mai trebuie făcut ceva la stadion”

Deocamdată semafoarele pentru acea zonă nu au ajuns la Buzău.

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.