Bătaie între doi taximetriști la gară. „El a început!”

„S-au luat de la un client care apăsase butonul în fața gării. Nu le știu numele din buletin, doar poreclele. Vițeaua a tăbărât pe Gigi Nas”, a povestit reporterului buzoienii.ro un taximetrist care susține că a fost martor al incidentului.

„Vițeaua l-a scos din mașină pe Gigi Nas și l-a luat la bătaie. Pumni și picioare au urmat. S-a terminat destul de rău, Vițeaua l-a culcat la pământ pe Gigi Nas și i-a ronțâit urechea cu dinții. Ăsta e acum la spital, să-i coasă urechea. Nu se poate așa ceva, cerem intervenția primăriei, să-i retragă licența”.

Reporterul a luat apoi legătura cu „Vițeaua”, Costel Ciobanu pe nume, de loc din Dâmbroca.

„Nu e adevărat. Nu i-am ronțăit nicio ureche. Și nici nu am început eu. Frățilă a fost, în primul rând, necolegial. Un client apăsase butonul de la gară, el tocmai lăsase pe cineva la gară și a vrut să ia și acel client. I-am strigat să lase clientul pentru primul taxi care era la rând. Nu i-a convenit, a venit prin parcarea de la Penny și a început să mă înjure de mamă. Mama e moartă, mâine îi fac pomană. I-am zis că nu e deloc frumos ce face. Atunci mi-a pus cămașa în cap și a început să mă lovească. Atunci mi-a rupt și lănțicul de la gât. Apoi, mi-am lăsat ochelarii în mașină și recunosc, am început să ne batem, adică să dau și eu. Nu știu de faza cu urechea, acum vă aud pe dvs., e posibil să se fi lovit de bordură atunci când am căzut amândoi”.

Ambele tabere susțin că au dreptate și că ar exista imagini pe camerele de supraveghere ale amanetului din zonă.


Pentru cei care nu știu, Primăria Buzău a amenajat la gară un sistem modern prin care clienții taxi apăsă pe buton, iar taxiurile înșiruite pe str. Filantropiei preiau clienții în ordine.

Două sunt avantajele:

1) parcarea din fața gării e goală (și poate opri acolo câteva minute oricine, nu doar taximetriștii)

2) în teorie, conflictele dintre taximetriști, pe clienți, ar trebui măcar reduse dacă nu eliminate

Vom reveni.

Citește și:

loading...

7 comentarii la „Bătaie între doi taximetriști la gară. „El a început!”

 • Wow, chiar știre!
  Vițeaua vs Nas. Stau online, căci ați lăsat acel „Vom reveni” în articol. Oare ce s-o mai fi întâmplat?

  Răspunde
  • Urmează revanșa!

   Cei doi ar trebui să rămână fără atestatul de taximetrist pentru o perioadă lungă de timp.

   Răspunde
 • Ținând cont ca taximetriștii sunt majoritatea de anumita etnie mai bine se întâmpla mai rău, toți ce au alta părere să fie de capul lor.

  Răspunde
 • … o fi avut antirabicul făcut ? 😉

  Io zic că toți taxime-triștii ar trebui să aibă carnet de sănătate, să fim siguri că sunt deparazitați extern, intern… 😉

  Răspunde
 • Tereaca, de ce nu lasi comentariile sa treaca? Daca nici de taximetristi nu mai avem voie sa radem, atunci de cine? Adica chiar nu am voie sa spun de Viteaua si de Gigi Nas ca e strigator la cer ca ei vor avea voie pe banda de autobuz si eu nu? Eu va trebui sa ii dau bani lu Viteaua da a vreau sa ajung mai repede undeva, pentru ca mersul cu Viteaua are prioritate? Eu nu sunt tot om, ca Viteaua?! Hai, cu autobuzu mai inteleg, ca sunt poate 25 oameni in el (desi merg mai mult goale), dar Viteaua?!

  Am ajuns mai prejos ca Viteaua? Si de ce nu am voie sa spun de taximeteisti ca-s ne-oameni? Tu ai vazut cum conduc, ce replici au, ce moace de Jilava au? Tu ti-ai imagina sa se muste Zoican de la UPU cu colegii, doi profesori in cancelarie sau doi lucratori la banca? Chiar si doi care aranjeaza rafturile la Carrefour, ai auzit sa se tavaleasca printre standuri, sa isi rupa hainele si sa se muste? Deci de ce nu pot spune ca astia sunt ne-oameni?

  Răspunde
 • Viteaua a avut mereu probleme cu legea. Sunt martori care au văzut cum ia mușcat o parte din ureche. Din ce se știe și am văzut și poza celălat chiar nu mai are o parte din ureche. Viteaua tipa in stație ca iti mănânc urechea te omor ca te astept de mult timp .
  Și eu am avut discuții cu el . Un mor foarte periculos! Deaia nici fi su nu vorbește cu el a vrut sa i dea cu piatra in cap , nevasta la lăsat. Ultima speța de om, canibaluleee!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.