„Rămâneți în locuințe! Protejați animalele!”

Mesaj RO ALERT primit în această seară de locuitorii din comuna Chiojdu, satul Bâsca Chiojdului.

Ieri, într-o comună din jud. Argeș, un bărbat a fost mușcat de urs în timp ce se îndrepta spre stația de autobuz (AICI, detalii).

Citește și:

loading...

8 comentarii la „„Rămâneți în locuințe! Protejați animalele!”

 • Viața este nedreaptă. În locul nefericitului din Argeș trebuia să fie Ursulache care ne spune că: Ursul nu ataca oameni, ci doar animale.

  Răspunde
 • Io zic sa-i chemam pe activistii iubitori de ursuletzi draguti. Sa se dea jos din patul pufos, sa se urce in limuzinelor cu tapiterie de piele si sa vina la Chiojdu.
  Nu va temeti !!! Ursuletzii, mai ales cu mamica lor in preajma, sunt niste animalutze foarte dragalase…, haideti, avansati pe teren….
  Este idilic sa traiesti cu ei pe strada !

  Răspunde
  • După părerea mea este halucinant ce se întâmplă.
   În loc să se meargă pe îndepărtarea pericolului ( nu ma refer la uciderea acestora, ci mai degrabă la izolarea acestora, la o zona protejată ( ei de noi si noi de ei)
   Toate animalele au dreptul la viață, atâta timp cât nu devin o amenințare.
   Cred ca, mai mult nu se vrea, decât nu se poate(referitor la ceea ce înseamnă rezolvarea acestei stări de fapt)
   Sa speram ca viitorul va fi mai bun/ si ptr noi, si ptr ei

   Răspunde
   • Ce-i mai iubesc pe optimiști! Pe cei care cred că viitorul le va aduce ceva mai bun. Noroc cu descreierații planetei care ne vor mai răruți, că-i incomodăm, și care vor planifica o foamete ca să-și satisfacă obsesiile. În acele condiții, nu greierii sau lăcustele, ursuleții o să fie cei panicați!

    Răspunde
 • … romanika, raiul pe pământ!…

  Răspunde
 • Relocați oamenii! Lăsați urșii să zburde pe unde doresc.. Glumim, dar nu este de glumă.. să te intâlnești pe uliță cu ursoaica & puii săi! În curând ne așteptăm să-i vedem și pe străzile orașului.. Tot ,,noi” suntem de vină! Aducem urși ,,relocați” și ne plângem de distrugerile provocate de ei, în căutare de mâncare! Locul lor este în pădure, iar noi să nu-i deranjăm, dar este greu cu omul modern..

  Răspunde
 • Ursu’ voyeurist !

  Da’ e frumos, bai moș Martine sa tragi cu ochiu’ galeș prin curtea omului, ziua’n amiaza mare ?!
  Poate făcea omu’ baie în bătătură, că-i vara, poate contempla câteva minute la buda din fundu’ curtii , cu ușa deschisă, sa nu se asfixieze, acu’, pe căldură, da’ se poate, e frumos ?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.