Bravo fetelor! Victorie cu 10 goluri diferență în derby ! Romeo Ilie: „Am vrut să le dăm multe”

Au fost emoții, dar doar până să înceapă meciul.

Derby-ul rundei dintre Știința București și SCM Gloria Buzău au fost tranșat din start de elevele lui Romeo Ilie.

Buzoiencele au avut 14-10 la pauză, iar până la final diferența a crescut la zece goluri: 32-22.

„Am vrut să le dăm cât mai multe. De-asta nici nu am băgat rezervele, decât foarte puțin. Cine știe ce se întâmplă până la finalul campionatului. De-asta am vrut ca diferența să fie cât mai mare. Ne-am impus clar, chiar dacă Anca Lipan a fost marcată tot meciul om la om. Toate detele au jucat bine, cu un plus pentru portărița Micu, care a închis poarta pe final”, a precizat Romeo Ilie.

Pentru buzoience au marcat Alina Horjea (fostă Braniște) 10 goluri, Cristina Ciuclea 9, Nicoleta Vlad 8, Mădălina Mureș 2, Anca Ionescu 2 și Alina Drugău 1. Portărițe au fost Bujoiu și Micu. Au mai jucat Vrabie, Dragu și Casian.

Citește și articolul: Rugbiștii n-au bătut degeaba 1200 de kilometri!

Miercuri, în etapă intermediară, SCM Gloria Buzău stă, urmând să joace sâmbătă la Buzău cu Steaua, care și-a făcut din acest an și echipă de fete.

În clasament Gloria e pe primul loc cu 12 puncte (4 meciuri – 4 victorii), urmată de Constanța și P. Neamț cu câte 9 puncte, ultima cu un meci mai puțin disputat.

„Ne vom bate pentru promovare cu Constanța, Piatra Neamț, Știința București și cu Dinamo. Chiar dacă a început prost campionatul, Dinamo abia acum și-a adus jucătoare, niște sârboaice foarte bune. Când vor începe să joace, Dinamo va deveni o forță”, a anunțat Romeo Ilie.

Citește și articolul: Revin autobuzele cu burduf în Buzău ? Iată răspunsul primarului Toma

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.