Buzoianul Romașcanu, întâlnire cu comunitatea românească din Chicago

Discurs în biserica ortodoxă din Chicago
Alături de Laura Bretan, româncă născută de Chicago, talenată cântăreață de operă (devenită celebră grație participărilor lor Românii au Talent și America’s Got Talent)
Copii de români la Chicago

Citește și:

loading...

3 comentarii la „Buzoianul Romașcanu, întâlnire cu comunitatea românească din Chicago

 • Poate așa află și Toma cum se conduce un club de fotbal, de la Romașcanu, care dacă are ochi de atâta blond, va constata ceea ce și GSP scrie, respectiv că SUA sunt înebunite după un club de fotbal din Liga 5-a engleză, Wrexham, înființat în 1864. Motivul? Clubul este ”cumpărat” de către Ryan Reynolds (deadpool) și Rob McElhenney, doi actorași, manageriat de o echipă tehnică și NESPRIJINIT de către consiliul local al orașului, în POFIDA faptului că deja sunt investiții din partea noilor proprietari în reamenajarea stadionului (terenul de joc e schimbat și o peluză este în prezent demolată și reconstruită). Au și serial pe Hulu și sunt pe hipe maxim pentru că au trecut în Cupa Angliei de Coventry (a doua ligă) și acum au egal în primul meci cu Sheffield United (Premier League), 3-3. Prezență constatntă de 10.000 de spectatori, site și magazin al clubului.
  Toma, Neagu, lăsați priapismele intelectuale, întretăierea frumosului rural cu utilul urban și bâlbâiții să meargă la logoped, eliberați orașul și județul de cheltuielile inutile de milioane de euro anual pe bambilici sterp, gol și inutil!
  Orice cheltuială publică nededicată tuturor cetățenilor este imorală dar și ilegală, dacă scuipăm în sân privind la Boșcodeală și sperăm să nu fie cazul.

  Răspunde
 • In SUA era nevoie mare de el mai alesc cand vb de bani publici. De ce nu sa dus in Ucraina unde sun comunități de romani cu nevoi mari sau la veci nostri sârbi. Până la urma est vb de anul public. Cred ca urmatoare întâlnire va fi prin ASIA nu sa aproape prin Europa. Pate ne spune si noua cat acosta acesta deplasare.

  Răspunde
 • Bravo Vlad, foarte buna observatia ta !!
  De ce stimatul nostru Romascanu (care probabil se viseaza si candidat la prezidentiale in visele lui cele mai dulci) nu s-a dus in Ucraina, la romanii de acolo care sunt cei mai incercati din diaspora ??
  La romanasii nostri din Ucraina, cei oficial numai 500.000, insa in realitate vreo 2-3 milioane (care inca mai vorbesc romaneste si se roaga ortodoxeste), nemaipunand la socoteala si alte milioane (mult mai numeroase) care tot romani sunt la origine, insa prefera sa se considere ucraineni…. Si care saracii sunt trimisi drept carne de tun in fata rusilor intr-un razboi care nu e al lor ??
  La amaratii astia sa se fi dus Romascanu, nu la romanii indestulati din America care au tot ce poftesc acolo, nu duc grija zilei de maine… Dar daca lui Lucica al nostru nu-i plac amaratii, asta e, il intelegem (sunt buni si aia, insa doar la VOT, si in numar cat mai mare)…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.