Ca la Buzău! Abia ce s-au asfaltat că s-au și spart. Lucrări, acum, pe două străzi gemene

Cititorii buzoienii.ro ne-au sesizat cu dezamăgire de lucrările care se desfășoară la acestă oră pe cele două străzi gemene Ciochinescu și Ciucurete care fac legătura între Spiru Harte și Bd. Unirii.

Sesizările s-au confirmat după vizita la fața locului a reporterului buzoienii.ro. Cele două străzi, abia ce-au fost asfaltate în a doua jumătate a acestui an și, iată, acum sunt sparte de cei de la gaze.

La blocurile din jurul străzii Ciochinescu s-a și întrerupt alimentarea cu gaze:

„Ne pare și nouă rău că a trebuit să spargem strada, dar n-am avut ce face. Colegii noștri care fac măsurători prin oraș ne-a sesizat zilele trecute că pe Ciochinescu sunt scurgeri de gaze. Am venit la fața locului, am măsurat și noi, din păcate s-a confirmat. Am săpat și am ajuns și la țeava fisurată. Îi bănuim pe cei de la Compania de Apă, că atunci când au schimbat ei țeava de apă au ciupit-o pe a noastră. Uitați-vă aici”, ne-a declarat șeful de lucrare.

Țeava fisurată a fost schimbată și acum se sudează alta. Strada va fi peticită, dar – după tiparul obișnuit – locul lucrării se va lăsa în timp șin va apărea astfel prima denivelare.

Citește și articolul: Demersuri pentru ca autobuzul 2 să ajungă până la granița dintre Cernătești și Beceni! Iată ultimele detalii!

Lucrări similare au loc la doar câteva sute de metri distanță, chiar la intrarea pe strada Ciucurete dinspre Spiru Haret. Și aici se intervine pe o porțiune proaspăt asfaltată.

Concluzia e că, din păcate, în Buzău, în ciuda eforturilor municipalității, nicio stradă nu va fi impecabilă din cauză că va fi spartă fie de cei de la gaze, fie de la apă, canal, RAM, electricitate etc.

Citește și articolul: La Buzău se poate pentru 54, la Rm. Sărat pentru niciunul

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

2 comentarii la „Ca la Buzău! Abia ce s-au asfaltat că s-au și spart. Lucrări, acum, pe două străzi gemene

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.