Cea mai importantă construcție de azi din Buzău

E o construcție de mare ajutor pentru buzoieni. Pentru buzoienii care au nevoie imediată de ajutor medical.

Șantierul deschis în fața Spitalului Județean Buzău e pentru extinderea UPU.

Emanoil Neagu: „Se va construi un imobil, paralel cu actualul spital, pe locul parcării. Noul UPU va avea la subsol parcare, vestiare pentru angajați și magazia UPU. La parter se vor amenaja noi spații de primire pentru bolnavi și aparținători, astfel încât actul medical să se facă mai rapid și mai eficient. În cadrul proiectului se va achiziționa și cea mai modernă aparatură necesară UPU. E un efort considerabil al CJ Buzău, dar pentru sănătatea buzoienilor nimic nu e prea scump”, a spus Emanoil Neagu.

Neagu: „Scopul investiției e ca la final buzoienii să aștepte mai puțin la UPU și să beneficieze de servicii de calitate mai bună”

Investiția e de 3 mil. €. Un milion sunt fonduri europene, restul e contribuția CJ Buzău.

De la podul V. Pașii, muncitorii Integral s-au mutat la spital

Partea actuală a UPU va fi la rându-i modernizată și legată printr-un pavilion de noua construcție.

Firma care execută lucrarea e din Buzău, SC Integral, care a mai lucrat cu CJ Buzău pentru podul de la V. Pașii.

Citește și:

loading...

6 comentarii la „Cea mai importantă construcție de azi din Buzău

 • Și vor termina la fel de repede, la timp…
  La timpul viitor!

  Răspunde
 • Hm!Va spun de ani de zile ,constructii vor fi ,aparatura va fi ,oameni ,fratilor ,cadre medicale vor fi??????

  Răspunde
 • pai dacă facem municipal de ce mai facem și aici ? unde vor parca ambulante, poliția, pacienții ?

  Răspunde
 • @ Mihai: exact asta e logica – fara parcari!
  Buzaul devenind un oras-etalon fara parcari, buzoienii vor avea de ales: fie se intorc la caruta / bicicleta, fie emigreaza. Toma dixit!…

  Răspunde
 • Klaxxy, tu citesti articolul inainte sa comentezi? se mentioneaza foarte clar ca vor fi locuri de parcare in subteran! poate vor fi doar pentru angajati, oricum, cand te duci la spital, mai ales la UPU, in foarte multe cazuri ajungi cu salvarea, daca totusi te poti deplasa singur, nu cred ca va fi o problema sa gasesti pe langa spital un loc de parcare sau te poate aduce cineva in fata spitalului daca ai o urgenta! numai gica contra sunteti la orice proiect dezvoltat in orasul asta! la fel comentati si cu Unirii, da, este o mare problema ca vor fi desfintate foarte multe locuri de parcare, dar in situatia asta noi am ajuns, noi suntem de vina, pentru ca sunt persoane cu cate 2 masini, lipsa locurilor de parcare s-a acutizat in momentul in care s-a scos taxa de inmatriculare si altfel, oamenii nu au mai tinut cont ca nu sunt suficiente locuri de parcare. chiar daca am masina, nu sunt deranjat ca nu o sa mai am unde sa parchez pe Unirii, in caz ca voi avea nevoie, orasul este mic, in 30 de min il strabati de la un capat la altul, haideti sa mai mergem si pe jos, ca face piciorul frumos!

  Răspunde
 • Riana , poti termina si la un timp trecut ceva in derulare ? Chiar daca ai vrut sa spui o ironie . GREA GRAMATICA ASTA.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.