Cine a primit-o pe Caramel!

În această dimineață, premergător Sărbătorii Pascale, polițiștii buzoieni au deschis agenda în căutare de oameni dragi, buzoieni pe care i-am întâlnit în activitățile noastre de-a lungul timpului.

Așa ne-am reamintit de Ștefanuț, cel mai mare dintre patru frați ai unei familii din Vernești. L-am cunoscut în iarnă, înainte de Crăciun, când i-am ajutat familia la amenajarea unui cămin mai călduros, o casă de locuit.

Așa am aflat atunci de pasiunea sa – animalele. Ne-a făcut cunoștință cu toți prietenii lui, necuvântătoare achiziționate cu banii drămuiți de el.

În Ajunul Crăciunului, casa era aproape gata de locuit. Mai trebuia văruit, așa că Ștefănuț nu a stat pe gânduri și, pentru binele familiei, a vândut ieduții pe care îi avea, pentru a cumpăra var.

Noi, polițiștii buzoieni, am prins acest detaliu și am promis că lucrurile nu vor rămâne așa. Defect profesional, suntem atenți la detalii.

Așadar, înainte de Paște, am făcut o vizită băiatului și i l-am dus pe Caramel, un ied zvăpăiat (vezi VIDEO mai jos).

Printre mirare, emoție și zâmbete, am găsit prilejul de a-i oferi și o diplomă, în semn de apreciere față de devotamentul său ca membru al unei familii numeroase.

Felicitări, Ștefănuț! Să rămâi un copil responsabil!

Sărbătoare Pascală fericită tuturor!

loading...

7 comentarii la „Cine a primit-o pe Caramel!

 • Militienii nu se simt bine ,daca nu se umplu de ridicol !Stimati tovarasi ,nu mai iesiti in public cu astfel de fapte ca va faceti de cacao .Puteati sa faceti cadoul acelui copil si fara sa bateti toba !

 • Iedul este și el pensat? Unghiuțele sunt date cu gel?
  Au terminat domnii de stat cu radarul prin boscheți și s-au apucat de fapte milostive?

 • Unii nu se simt bine dacă nu zic ei ceva contra! La ora aceea era mai bine dacă dormea, dar dumnealui nu are somn de grija altora, știe el cine și știm și noi…
  Sau poate era la serviciu și aici se naște altă întrebare: unii, în timpul serviciului, au timp să stea pe net, apoi să îi critice pe alții? Dar, mai mult ca sigur, omul era acasă, poate că nici nu prestează vreo activitate remunerată, din varii motive, poate de aceea confundă și ziua cu noaptea.

 • … a văzut careva vreun anunț pe ‘oleix’ cu ‘schimb caramel contra la aifon’ ?

 • BIROUL PROTECȚIA ANIMALELOR se ocupă de Caramel! Iar parcul Sfinții Îngeri și Piața Centrală sun pline de infractori! Slavă-slavă bravi ostași! Halal poliție!

 • Unii dintre „berbecii” care isi posteaza ineptiile pe aici,se dovedesc a fi si niste „neamuri proaste”,fiind de neanteles atitudinea lor fata de niste oameni care au facut o fapta buna. a ajuta un om -cu sau fara tam-tam- ramane o fapta de apreciat.

 • Fapta bună este lăudabilă, însă ea ar fi putut rămâne și în anonimat, sau cel mult promovată doar de domnișoara de la biroul de presă! Pe bărbatul comisar – șef de birou, am fi preferat să-l vedem promovat în timp ce prinde un hoț sau un tâlhar ce se aciueaza zilele acestea prin locurile pe care le-am amintit mai sus, domnule „neberbec ” !

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.