CJ Buzău anunță o investiție importantă la Pătârlagele

Adrian Petre este vicepreședinte al CJ Buzău și responsabil cu sectorul transporturi din instituție.

După ultima vizită la Pătârlagele acesta a anunțat o investiție pe care CJ Buzău o va face din fonduri proprii în orășelul de la munte.

„Vrem să amenajăm la Pătârlagele o autogară modernă, cu toate facilitățile. Suntem în negocieri avansate cu Regionala CFR Galați pentru a ne pune la dispoziție terenul de lângă gară, vizavi de Penny. Pătârlagele este un nod important de transport, de aici pleacă autobuze în mai multe direcții: Nehoiu, Siriu și Gura Teghii, spre Colți, Pănătău, spre Cislău și de acolo spre Cătina și Chiojdu. Se poate face joncțiunea și cu trenul Buzău-Nehoiașu. Până la urmă e un lucru de bun-simț să le oferim călătorilor condiții civilizate”, a anunțat Petre la ultima ședință de Consiliu Județean.

Intenția CJ Buzău este salutată de primarul din Pătârlagele:

„Da, ne-au informat și pe noi cei de la CJ Buzău. E, evident, o investiție utilă. Nu pot decât să le mulțumesc și să le urez succes în a o pune în practică. Și acum pleacă autobuze de acolo, dar spațiul e neîngrijit”.


Citește și articolul: Amuzant și indignare cu un grup de romi astăzi în autobuzul nr. 5


Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „CJ Buzău anunță o investiție importantă la Pătârlagele

  • Am niste nelamuriri … cum se va face manevra cu statia GPL aparuta in ultimul an, exact in mijlocul spatiului respectiv? Ce mare sef de la CFR si-a luat partea pentru a concesiona terenul respectiv, exact in buricul targului si cum a primit autorizatie de functionare statia GPL cand incurca toata circulatia autobuzelor si camioanelor care fac pauza sau stationeaza acolo? Sincer nu incap mai mult de 2 camioane si 2 autobuze!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.