Cum s-a întâmplat

Zi cu numeroase accidente pe șoselele Buzăului.

Al doilea incident rutier s-a înregistrat pe E85 la ieșire din Poșta Câlnău pe sensul către orașul Buzău.

Daună totală pentru Dacia de mai sus


O clipă de neatenție a fost suficientă pentru șoferul Daciei din fotografiile de mai sus.

Acesta nu a observat utilajul de la Drumuri Naționale Buzău care efectua lucrări pe acostament.

Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale (șofer 64 de ani, București).

Tot azi, de dimineață un scuter a fost lovit de un autoturism în mun. Buzău (CLICK AICI), iar o șoferiță s-a răsturnat în zona Barajului Siriu.

Citește și:

loading...

9 comentarii la „Cum s-a întâmplat

 • asa cind consideri acostamentul la E85 prima banda . cu ocazia asta se gindeste de 2 ori cind mai circula pe E85

  Răspunde
 • Cum o clipa nea Tereaca? E ilegal sa mergi pe acostament. Ce cauta acolo?

  Răspunde
 • Ordonanța 43 din august 1997 :”este interzisă circulația autovehiculelor pe acostamente, șanțuri, trotuare, pe spații de siguranță ale drumurilor și podurilor, precum și pe banda de urgență sau mediană a autostrăzilor”. Potrivit IGPR: amendă de la 2.000 lei la 6000 lei confiorm art.61, aliniat 1, litera a din același act legislativ.

  Răspunde
 • Baaa, nebunilor, opriti-va. Ia mergeti voi de la Bucuresti la Suceava cu 90-100kmph pe banda normala de mers, sa vedeti. Va vor sicana sute de masini, veti fi depasiti la nervi prin dreapta, tirurile vor sta la 1m in spatele vostru. Din 10 drumuri de genul asta, cred ca statistic 2 se vor sfarsi cu accident.
  Ca sa nu se mai circule pe acostament, trebuie sa iasa politia la toate posturile si sa spuna ca in termen de 10 zile vor incepe sa dea amenzi celor care merg pe acostament, apoi chiar vor iesi si vor face asta. In felul asta doar se va opri. Vor fi insa care vor depasi prin dreapta, dar macar o vor face pe pielea lor. Momentan, tu mergi pe acostament ca sa nu fii sicanat tot drumul, iar in caz de accident, tot tu esti legal vinovat, chiar daca nu de buna voie mergi pe acolo ilegal.

  Răspunde
  • Pai și cine e nebun, bre? Nu tu, ca mergi pe acostament și risti sa faci accident/ mori și in plus și sa fii vinovat post-mortem :))

   Răspunde
 • intrebare de 1000 de puncte.
  Dece nu se dau amenzi ?
  De ce nu se respecta legea ? Politia din noile bmv sta pe facebook la umbra.
  Pentru ca se poate!!!!

  Răspunde
  • Nu se dau amenzi pentru ca mersul pe acostament este o cutuma si e acceptat tacit. Se permite tot pentru ca sa poata merge senatorii si sefii din politie cu 160kmph, nu sa stea in spatele pripasilor cu Logan la 90 kmph, ca fara circulatie pe acostament, ar fi imposibil de depasit, traficul fiind continuu

   Răspunde
 • Tare as vrea sa va vad pe voi, astia de comentati de ce se merge pe acostament, cum tineti banda de circulatie cand din fata intra un TIR in depasire si iti mai da si flash-uri sa te dai la o parte… Voi sa nu circulati pe acostament, ca nu-i legal! Intrati sub TIR, ca legea este de partea voastra!
  Intrebare nu de 1000 ci de 10000 de puncte: cate amenzi s-au dat incepand cu darea in circulatie a drumului, pentru circulat pe acostament? Cati grabiti care sunt extrem de agresivi in trafic sunt trasi pe dreapta si lasati pietoni? PS: prin Maracineni trec zilnic 15-17.000 autovehicule.

  Răspunde
 • Nu e cutuma. E lege. Iar țăranii aia de vor sa meargă ca pe autostrada sa mai taie din banii de amante și sa toarne a doua banda pe sens.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.