CUM VEDE TOMA PARCURILE BUZOIENE: CRÂNG – LINIȘTE! TINERETULUI – DISTRACȚIE! MARGHILOMAN – STIL!

Inspirat din orașele civilizate ale Europei, primarul C-tin Toma vrea să nuanțeze în timp aspectul și profilul parcurilor din municipiu. Asta, dacă și buzoienii vor achiesa la propunerea sa.


Ideea este următoarea. Parcul Crâng să servească pentru liniște și relaxare. Oamenii care vin aici să se poată plimba și discuta în tihnă, fără să fie deranjați de tot soiul de zgomote, de diverși comercianți  sau să trebuiască să sară din fața bicicletelor pe patru roți.


Antrenul ar urma să fie mutat în Parcul Tineretului, care ar deveni un soi de parc de distracții.

Cu biciclete pe patru roți, comercianți, tiribombe, un fel de Drăgaică indiferent de anotimp.

Vor concura la această imagine prezența ștrandului, a viitoarei piscine acoperite, a discotecii în aer liber și a amfiteatrului. 


În schimb, Parcul Marghiloman ar urma să revină buzoienilor ceva mai conservatori, cu stil, rafinament, îndrăgostiți de perioada interbelică. După primenirea Vilei Albatros și a aleilor, Toma are în plan și refacerea grajdurilor lui Marghiloman. Se vor aduce cai de rasă și se vor da lecții de echitație.  

Auraș Tereacă

 

loading...

Un comentariu la „CUM VEDE TOMA PARCURILE BUZOIENE: CRÂNG – LINIȘTE! TINERETULUI – DISTRACȚIE! MARGHILOMAN – STIL!

  • Ma apuca groaza cand citesc asemenea tampenii, aberatii-auzi cai de rasa, incredibil- pai care parc Marghiloman!? ; jumatate a fost vandut de PSD impreuna cu primarii sai clientelei politice , sponsorilor, pentru a-si face case. Numai tarziu de astazi 10.05.2019 locul din fata case de copii a fost imprejmuit pt a face loc unei noi constructii, cu toate ca acel camin nu are loc de joaca iar parcarea din preajma este mult prea mica pt masinile riveranilor.Vreti sa vorbim de banii cheltuiti pe alei construite tot de clientii PSD? Aleea principala „construita” din zgura-un material rafinat- piatra cu care este pavata aleile se sparge in foite fine, taioase, numai bune de cazut pe ele(am fost martor la un asemenea accident in care un copil s-a taiat groaznic) apoi ce sa spun o mare bucata din acelasi parc vanduta catre alt client PSD, ramasa in paragina(oare de ce?) probabil cat de curand vanduta si aceasta zona (spre strada Luceafarului) foarte potrivita ca terenuri de joaca pt copiii care NU AU unde se juca si am putea vorbi multe dar poate s-o gasi un adevarat jurnalist de investigatii care sa lumineze afacerea !!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.