„De săptămâna viitoare începem să punem granitul”

Vești bune furnizate buzoienilor de inginerul șef al lucrării de modernizare a Pieței Dacia.

„De săptămâna viitoare vom începe montarea plăcilor de granit din fața magazinului Dacia”, a anunțat ing. șef, într-un clip video postat de primarul Toma pe facebook (vezi mai jos).

Lucrările sunt mai avansate pe Aleea Trandafirilor.

„În două luni, în octombrie, sperăm că vom termina aici. Pe Aleea Trandafirilor alimentările cu apă și energie electrică pentru fântâni și irigații sunt gata în proporție de 95%”, a anunțat șeful de șantier.

Primarul Toma le-a cerut muncitorilor să respecte termenele, dar și calitatea lucrărilor.

Speranța e că totul va fi gata la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lui decembrie, asfel încât Sărbătorile de Iarnă să fie ținute în noul centru modernizat.

Vezi VIDEO, mai jos, de pe șantier:

Citește și:

loading...

10 comentarii la „„De săptămâna viitoare începem să punem granitul”

 • Da’, investitorii, investitorii promiși de Toma în campania electorală unde-s?
  Orașul are nevoie de bani din taxe și impozite pentru dezvoltare, nu doar din fonduri UE cu co-finanțarea noastră din bani de împrumut.
  Populația scade și pentru că nu sunt locuri de muncă.

  Răspunde
 • Cel mai corect primar. Prima tura pui gazonul, faci aleile, apoi te apuci de ridicat casa, sau de renovat in cazul nostru, ca are cateva blocuri reabilitate in 7 ani tomitza asta al vostru.

  Răspunde
 • Nea Tomita, candideaza bre in Bucuresti la alegerile viitoare sa-i scoti si pe aia din necaz ca pe noi ne-ai modernizat de ne-au gasit „toati boalili”!
  Ia gandeste-te la asta, C-tin Toma, primar general al municipiul Bucuresti! Cum suna asta?! Poti sa crezi?!
  Si apoi, dupa 4 ani de marete realizari, ai drum deschis catre… exact… Palatul Victoria!
  Ia gandeste-te, nea Tomita, cum suna .. C-tin Toma, prim-ministru al Guvernului Romaniei!
  Atunci sa-l vezi pe nea Marcel cum sa gudura pe langa tine, cam cum faci tu acum pe langa el. Scuze, am fost rautacios!
  Si dupa 4 ani la Guvern…ce urmeaza…aud, cine stie….exaaact! C-tin Toma, presedintele Romaniei! Serios, nea Tomita, vizualizeaza asta : sa ai o tara intreaga de modernizat, sa ajunga Troia cea mai bengoasa firma de constructii din Europa Centrala si de Est(aroganta suprema, Troia sa ia subcontractant pe Bechtel), sa ai la dispozitie 238 de mii de km patrati pentru a face parcuri (totusi nu iti poti dezamagi alegatorii asa ca a face parcari se exclude din start)!!!
  Hai, recunoaste, iti place ideea! Ce mai astepti! Bucurestiul te asteapta, tara are nevoie de tine!
  Forta Toma! Hai Buzau! Buzau capitala Romaniei! Ba nu, bazaconii, Buzau capitala Uniunii Europene!

  Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Nu ma astept sa il publice tereaca dar m-am distrat scriindu-l. Adevarul trist e ca, din pacate pentru noi si pentru domnia sa, C-tin Toma este un primar toxic.

  Răspunde
 • Don Primarele ,lumea în Buzău s a cam saturat de lucrări începute și praf. Cred că ar trebui sa mai și terminam unele dintre ele.Saptamana asta pe o bandă, săptămână viitoare pe alta, hai că nu mai e mult și vine iarna.Trotoarele ,asfaltul pe Unirii un dezastru total ,și dacă îi numeri pe muncitori, nu găsești mai mult de 20

  Răspunde
 • Cata invidie ! Nu asa e normal ?Ati fost obisnuiti sa nu se faca nimic !Il stimez mult pe acest primar .Sa ne traiasca !Il voi vota toata viata !

  Răspunde
 • Asta care zici ca il vei vota toata viata pe actualul primar…sa fii sanatos, tovarase!
  Sunt convins ca ai vise umede cu steaguri rosii si tancuri sovietice, nu-i asa?
  La fel de convins sunt ca n-ai facut nimic in viata, ca esti genul de tovaras care merge „la program” de la 8 la 16, care nu are si nu a avut niciodata initiativa si care, in buna traditie rosie, de la 60 de ani incepe sa isi cumpere prosoape, „sa fie”.

  Vai de capu’ vostru de comunisti….nu intelegeti niciodata nimic din nimic dar credeti ca aveti cheia rezolvarii tuturor problemelor. Poate ca lumea ar fi un loc mai bun fara rosu si rosii…nu, tomatele sunt in regula.

  Răspunde
 • Și eu sunt un comunist nenorocit. Îl votez pe Toma de câte ori binevoiește să candideze. Nu mă interesează contracandidații și nici partidul pe listele căruia candidează. Poate să candideze și de la UDMR și de la AUR și de la partidul lui Dragnea și de la al lui Dan Chitic, eu ca comunist nenorocit îl votez necondiționat pe Toma.
  Tare mi-ar plăcea ca toți românii să aibe inițiative și să nu mai fie niciunul „la program”. Să-i vedem atunci pe capitaliști pe cine mai exploatează! Probabil, între ei, că tot e la modă, fiecare gen cu genul lui! E din ciclul: în capitalism caracteristică e exploatarea omului de către om iar în comunism e invers.

  Răspunde
 • Aaaa, și am uitat! La ce prețuri comercializează prosoapele ăștia cu inițiative, mă lipsesc de ele, să și le vândă între ei! Evident, cu factură electronică, d-aia cu XML, că e firme cu risc fiscal ridicat, adică e printre marii evazioniști pe tevea! Ai dreacu capitaliști, ne fură până și teveaul din prosoapele pentru viața de apoi!

  Răspunde
 • Azi..29.08.2022…nici o schimbare pe acest șantier la 11 zile distanță de la acest interviu!!! Doar o folie de plastic pusa in acea groapă din fața hotelului! Conform spuselor ,,d.lui inginer,, trebuiau sa înceapă sa aseze granitul!

  Răspunde
 • Suntem deja în 31 august și se pare că nu se vede nicio mișcare de acolo din fața magazinului Dacia sau cum s-o mai fi numind el acum (nu-i dăm numele real, să nu-i facem reclamă, nu că nu l-am ști). Nici urmă de activitate specifică în ceea ce privește montajul acelor plăci de granit, care zac în continuare nederanjate, încă din momentul în care au fost debarcate din camioane. În ritmul acesta, grămezile respective or să fie invadate de vegetație. În rest, cât e ziua de lungă și chiar e, din motive de vară, aproape nici țipenie de om pe tot acest „maidan” cu pretenții de șantier. Urmărim webcam-ul oferit cu atâta mărinimie de Primărie (din banii noștri, până la urmă) și avem impresia că ne uităm doar la o fotografie. Lumina soarelui și umbrele generate de aceasta sunt singurele elemente care aduc o schimbare cât de cât a imaginii înțepenite în timp. În rest e doar locul unde nu s-a întâmplat absolut nimic. Nu știu de ce, dar în ciuda celor afirmate de onor primarele nostru, se pare că lucrurile nu prea par în grafic, cel puțin nu în graficul pe care îl tot pomenește cu atâta emfază. Posibil ca perioada din an aleasă să nu fie cea mai optimă pentru lucrări de asemenea amploare, cu aceste temperaturi caniculare, de parcă vechii egipteni au ridicat acele falnice piramide doar la 20 de grade Celsius, temperatura aerului. Dar și dacă le începeau de astă iarnă, tot nu se făcea mai mult, în schimb primeam altfel de scuze și motive pentru acest eșec. S-au mai lăudat edilii noștri, că n-o fi numai dl. Toma de unul singur, cu lucrările de pe așa-zisul Bulevard al Industriilor (care industrii?!) și nici acum nu e finalizat total, iar de Unirii ce să mai zicem. Tot avem răbdare, dar până când?!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.