Dialog de la distanță al primarului cu o doamnă – buzoienii.ro

„Domnule primar, se pare ca nu vă plac femeile pe tocuri”.

Așa își începe o doamnă din Buzău mesajul adresat primarului.

„În centru la trecerea de pietoni de la piață și de jur împrejurul Parcului de la Biserica Sf. Îngeri, pavelele sunt măcinate și deplasate. Nu se poate merge. Nu spun că ne stricăm încălțămintea, dar riscăm să ne rupem picioarele. Vă rog mult să cereți înlocuirea acestora. Altfel, vă respect pentru tot ce ați făcut până acum în acest oraș”, scrie doamna respectivă pe buzaucityreport.ro

Interesant a fost și răspunsul primarului:

„90% aveți dreptate.
10% – îmi plac femeile pe tocuri.
90%+10%=100%
Avem în program pentru această primăvară refacerea în întregime a acestui parc, inclusiv schimbarea totală a pavelelor! Vă mulțumesc frumos!”

De câteva săptămâni, echipe de muncitori lucrează pentru schimbarea pavelelor, dar din interiorul parcului.

Probabil că mai apoi se vor muta și în afara parcului și chiar peste drum de McDonalds. Șefii Urbis Serv spun că de această dată au cumpărat pavele puțin mai scumpe, dar mult mai bune.

Pavele noi în Parcul de la Sf. Îngeri.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Un comentariu la „Dialog de la distanță al primarului cu o doamnă – buzoienii.ro

  • Doamna,poate nu stiti,dar picioarele ti le poti rupe in Buzau si pe ‘trotoarele ‘ majoritatii strazilor din Buzau.Iar pe Toma il sfatuiesc sa incerce o deplasare in zona de care pomeniti sa vada cu ce ‘avant muncitoresc’ lucreaza laudatii astia de la Urbis Serv.Cat despre ‘planurile si promisiunile ‘ Primarului ,sa o lase mai moale cu gogosile astea ,ca prea miros a PSD-ism .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.