După 17 ani neîntrerupți. Fănică Bârlă și-a anunțat azi demisia!

Ședința CLM de azi a fost ultima, cel puțin din acest ciclu electoral, pentru consilierul PSD – Fănică Bârlă.

Bârlă a demisionat după ce a câștigat un concurs pentru un post de inginer la DGASPC, iar cele două funcții (funcționar public și consilier local) ar fi incompatibile.

Bârlă era alături de Alexandru Dunel, cel mai vechi consilier local.

„Da, aveam din 2000, 17 ani de activitate neîntreruptă în miniparlamentul orașului Buzău. Ședința de azi a fost ultima, cel puțin din acest ciclu electoral. Poate voi mai fi în viitor, nu știi ce-ți rezervă viitorul. N-am rostit niciun cuvânt de la revedere, a fost și o ședință festivă azi cu colegii din Soroca, nu prea se potriveau. Însă, atunci când mi se va cere sfatul pot fi ușor de găsit și întrebat. De astăzi, cel mai vechi consilier local rămâne Alexandru Dunel, amândoi eram din 2000”, a spus fostul viceprimar pentru buzoienii.ro.

Informația a fost difuzată în premieră în media locală de site-ul sansanews.

Plecarea lui Bârlă văduvește Consiliul Local de un consilier cu experiență, depozitarul a numeroase informații legate de activitatea CLM din trecut.

În anumite ședințe, Bârlă a furnizat colegilor informații utile în adoptarea unor decizii.  Bârlă a fost și viceprimar în două mandate consecutive, din 2008 până în 2016.

Pentru patru luni, după eliberarea din funcție a lui C-tin Boșcodeală, Bârlă a fost chiar primar.

loading...

4 comentarii la „După 17 ani neîntrerupți. Fănică Bârlă și-a anunțat azi demisia!

 • Ce să-ţi spun! Mare pierdere pentru buzoieni. După plecarea lui Boşco este cea mai frumoasă veste în ceea ce priveşte descotorosirea din Primăria Buzău de unele persoane cel puţin dubioase. „Domnul” Bârlă, supranumit „c-aşa am hotărât io”, când era viceprimar, ne-a blagoslovit cu multe lucruri naşpa. Problema este că nu scăpăm de aceşti pseudospecialişti. Bravos naţiune, halal să-ţi fie! Şi vrei să-ţi mai fie bine?

  Răspunde
 • De parcă s-ar vedea ceva după „domnia sa””””……ce rau îmi pare!!!…..

  Răspunde
 • O mare pierdere pentru Consiliul Local, pentru Primarie, pentru buzoieni in general. Indiferent de cat de violenti in limbaj si frustrati pot fi unii pe aici, dl Birla a fost, este si va ramane un mare specialist, un om de mare caracter, un om demn care cu greu poate fi inlocuit. De acum incolo, administratia publica buzoiana va deveni doar un biet C.A.P. pe tarlale caruia se va topai in voie. Cine il cunoaste, stie ce vorbesc. Succes, dle Birla!

  Răspunde
 • Dupa parerea mea, cred ca s-a vazut destul de mult. Dansul a fost cel care „s-a batut” pentru extinderea orasului, marirea suprafetei prin noul PUG care a fost aprobat, astfel incat zeci si zeci de afaceri autohtone au luat avant atat pe Soseaua Spatarului, cat si spre Braila sau Vernesti. Venituri la bugetul local si sute de noi locuri de munca. Un lucru pe care viceprimarii Florea, Ciolacu sau Topcian l-au ratat. Dar, asta evident ca nu se VEDE. Caci, pentru buzoieni conteaza doar ceea ce este vizibil, care sare imediat in ochi, tot ce are impact vizual major. A reusit in cateva luni sa asfalteze in oras cat nu s-a asfaltat in 10 ani. Dupa parerea mea, si-a facut treaba cu cinste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.