După doi ani se termină pe Unirii!

Probabil că mulți buzoieni n-au băgat de seamă, dar azi Strabag a început – în sfârșit – să (re)asfalteze gurile de foraj de pe Bd. Unirii.

Asta înseamnă că – după doi ani – se termină toate cele 4-5 proiecte de pe Unirii și că traficul va reveni la normal.

În această seară, Strabag a reasfaltat segmentul problematic de la intersecția Unirii cu Bălcescu. De mâine dimineață, când se vor da balizele la o parte, în intersecție se va circula normal (pe trei benzi pe Bd. Unirii)

Azi s-au asfaltat și gurile de foraj dinspre avion. De mâine se va circula pe trei benzi și la ieșirea din oraș spre podul Mărăcineni

Mâine, asfaltatorii de la Strabag se vor muta dincolo de intersecție înspre Unirii Sud. În una-două zile se va termina cu asfaltatul pe Bd. Unirii.

Asfalt a turnat azi și Troia pe Bd. 1 Decembrie. Și aici, mâine, se va termina de turnat binderul pe jumătate de bulevard (sensul pod Drăgaică – gara CFR Buzău). Se va elibera astfel traficul pe podul Drăgăicii

Citește și:

loading...

10 comentarii la „După doi ani se termină pe Unirii!

 • Mai e doar problema Swarco. Când începe să funcționeze sistemul inteligent de monitorizare a traficului? Au montat toți senzorii în carosabil?

  Răspunde
 • Normal ? E haos , toată lumea circula pe unde ii vine…

  Răspunde
 • „Asta înseamnă că – după doi ani – se termină toate cele 4-5 proiecte de pe Unirii și că traficul va reveni la normal. ”
  Asa ceva va fi imposibil pentru simplul motiv ca vor fi mai putine benzi de circulatie si mai putine locuri de parcare decat „normal”.
  Dar sa nu lasam adevarul sa strice o stire bombastica.

  Răspunde
  • Daca „normalul” este cel preconizat si cel de care ne bucuram in fiecare zi cand traversam orasul…..

   Răspunde
  • Nu intelegi, „normal” inseamna adica „mai intrati in autobuze, mai usurel cu masina, ca noi, chiaburii, nu avem loc de toti saracii pe strazi”

   Răspunde
 • Buzoienii sa circule cu bicicleta și autobuzul iar cei care vin de la țara cu mașina proprie și sa aibă loc de parcare la școala din oras și piata. Ave Țintestiul …, Mărăcineniul… și toate satele de pe lângă Buzau. Și au pus primar in oras. Poate votam și noi la anul un primar pentru buzoienii. Și poate mai citim și noi presa liberă.

  Răspunde
  • La tine in buletin unde scrie ca ești născut? Buzoieni sunt aia ca mine , cu bunici născuți in Buzău in 1910, părinți in 1940, eu născut in 1965, copii mei născuți in 1993, nepoții mei născuți in 2012! Probabil ca nu sunt mai mult de 10% din populația Municipiului Buzău! Restul sunt “ buzoieni” in devenite!

   Răspunde
   • mama a devenit mandrie ca esti nascut in buzau :))))))))

    Răspunde
 • Valeu, păcatele mele, și tot aveam senzația și tendința să mă consider buzoian dat fiind că am buletin, certificat de naștere, permis de conducere, odinioară și pașaport și pe toate cică Buzău, dar acu aflu că buzoian ești d’abia daca ai înaintași din 1910 in acest oraș, ori eu am „decât” de la 1955 !
  🙁

  Bo’daproste pentru edificare !

  Răspunde
 • ce era inainte buletin de Bucuresti dar acum a aparut buletin de Buzau si ala cu vechime nu asa oricum ….te doare capul….. gradinita e in toi…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.