Exclusiv! Elev de liceu gata să moară la școală din cauza băuturii! „Dacă nu era profesorul de sport să-i scoată limba…”

Incident grav la Liceul din Berca.

Din cauza băuturii un elev de clasa a zecea era să moară lângă poarta liceului.

În total, cinci elevi au băut de dimineață și au venit la școală sub influența băuturilor alcoolice.

Dar cum au venit au și dat să plece pentru că se simțeau rău. Unul dintre ei chiar a leșinat lângă poarta de ieșire.

Noroc cu intervenția profesorului de sport care era pe teren și a intervenit rapid. Elevul băutor își înghițise limba și începuse să se sufoce.

Informația ne-a dat-o, la prima mână, un cititor al site-ului, elev la liceul din Berca:

„Pe lânga elevii de la Liceul Berca aceștia din articolul despre LPS sunt copii nevinovati. La ora când ați publicat acest articol de la școala Berca a fost luat cu salvarea un elev care după prima oră de curs a intrat în comă alcoolica de gradul IV și putin a lipsit să moară în curte. Este prietenul meu și mă doare că l-au forțat să bea, după care l-au scos din curtea școlii pe o uliță din apropiere. Asta chiar că era o știre de dat la presă. Acum e mare belea în toată școala că nu se știe exact ce au băut”.

Incidentul ne-a fost confirmat apoi de mai multe cadre didactice din comună.

Citește și articolul: Pățania unui buzoian care a venit de la schimbul trei. „O jumătate de oră în mașină, pentru câteva sute de metri”

„În total au fost cinci elevi care au băut, încă de dimineață, de la prima oră. Doi elevi de la clasa zecea, doi de la a unsprezecea și unul de-a douăsprezecea. Primii patru de la profesională, al cincilea de la liceu, de la filologie. În loc să vină la școală aceștia s-au dus să bea feriți de ochii lumii sub podul peste râul Buzău. Acolo ar fi băut țuică și patru litri de bere la pet. După ce au terminat băutura au zis să vină la școală. Au trecut de gardianul de la poartă și au intrat la clase. Ăstuia de-a zecea i s-a făcut rău. A început să vomite prin clasă. Colegii l-au trimis acasă și a plecat. Dar, când să iasă pe poartă s-a prăbușit. Noroc că profesorul de sport Adi Pavel era pe teren cu cei mici și l-a văzut. A ajuns repede la el, se sufoca și a avit inspirația de a-i deschide gura. Își înghițise limba. Adi l-a salvat, altfel murea. S-a sunat la 112, după care elevul, pe nume Răzvan Stemate, din Scorțoasa, a fost transportat la Spitalul din Buzău”, ne-a declarat un profesor al liceului.

La fața locului a ajuns și un echipaj de poliție, iar chefliilor rămași li s-a pus fiola. Au rezultat concentrații alcoolice d ela 0,55 mg/l, la 0,40 și 0,20.

Răzvan Stemate de la a zecea a rămas peste noapte internat la spital pentru o supraveghere atentă.

Citește și articolul: Veste proastă pentru Trans-Bus în legătură cu autobuzul implicat în accidentul de la spital (click AICI)

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.