Pățania unui buzoian care a venit de la schimbul trei. „O jumătate de oră în mașină, pentru câteva sute de metri”

Pe Chiristigii, Frăsinet și străduțele din Micro III la intrarea și ieșirea copiilor de la ore e aglomerație în fiecare zi.

Iar când se întâmplă să mai și plouă e jale. Se circulă bară la bară, mai ceva ca-n București.

Ca șofer, frustrarea crește exponențial dacă se întâmplă să întârzii la serviciu sau dacă nu ești un părinte care își aduce copilul la școală.

Un șofer nemulțumit ne-a scris în această dimineață la redacție. Omul venea de la serviciu spre casă, cel mai probabil de la schimbul trei, și a făcut o jumătate de oră pentru câteva sute de metri.

Buna dimineata! In cartierul Micro 3, la orele 7-8 este dezastru. În aceasta dimineata mi-a luat 30 de minute de la episcopie pana in capatul strazii Frasinet pentru a putea ajunge acasă. Masini bara la bara, iar unde se face stanga spre scoala 11 masini si pe stanga si pe dreapta oprite total aiurea, fiecare cum se trezeste. Si, culmea, după toata harmalaia asta, la intersectia cu Școala 11 nici macar un politist care sa dirijeze circulatia. Sau cine stie,  poate ca sunt topiti de 2-3 picaturi de ploaie. O sa va las si poze cu minunatul peisaj. Deci cum ziceam 30 de minute de la episcopie pana in capatul strazii pentru a putea ajunge acasa dupa ce am plecat de la serviciu.

Pe lângă creșterea impresionantă a numărului de mașini din oraș, pe Chiristigii și Frăsinet își dau mâna și alți factori.

Citește și articolul: Cunoscuți ai familiei biciclistului omorât pe pod: „E prea de tot! La mijloc e un blestem”. La mijloc e o coincidență sumbră! (click AICI)

Până în ora opt intră la serviciu și cele câteva sute de angajați de la poliție, iar la școala nr. 11, oricum supradimensionată, vin părinți cu copii din tot orașul, folosindu-se de un fals în acte.Mai exact părinții obțin viză de flotant fictivă în cartierul Micro III pentru a-și putea înscrie copiii la școala considerată a fi cea mai bună din oraș.

loading...

2 comentarii la „Pățania unui buzoian care a venit de la schimbul trei. „O jumătate de oră în mașină, pentru câteva sute de metri”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.