Șoferiță: „Unul din ei a văzut că sunt fată și a vrut să deschidă portiera”

Mesajul a fost postat pe grupul Trafic Buzau de o tânără șoferiță.

Aceasta susține că unul din tinerii adunați seară de seară în apropiere de rondul Bazalt – Transilvaniei a vrut să-i deschidă portiera spate:


Locul e bine ales pentru furturi rapide din mașină, întrucât cei care vin dinspre Bazalt sunt nevoiți să aștepte zeci de secunde înainte de a accesa str. Transilvaniei.

Timp suficient pentru a se deschide portiera și fura din mașină.

Șoferița s-a întors pentru a-i filma pe cei adunați acolo și apoi a postat pe facebook:


Citește și:

loading...

4 comentarii la „Șoferiță: „Unul din ei a văzut că sunt fată și a vrut să deschidă portiera”

 • Acei indivizii sunt după Baraganu fosta Aleia Grădinilor, vina o are poliția ca nu ia masuri asupra lor , sunt de tot rasul mai ales ca la câteva sute de metri este sediul jandarmeriei.

  Răspunde
 • Mda,toți cu plecări dese în Belgia,pe unde au fost la agățat de homosexuali prin gări.La fel și prin Suedia unde au practicat cerșetoria. Politia ii știe de când aveau 12 ani,și ii tolerează pe acel colt de ani de zile.

  Răspunde
 • Fac asta ca romanii sunt oameni cumsecade, miloși și bisericoși! Toleranta asta a romanilor e penibila! Dacă erau la Belgrad sau Zagreb erau rași de mult magraonii! Da ce sa te faci cu mioriticii?

  Răspunde
 • POLITIA VINA DOAR LA CAZURI ADEVARATE ACESTA E UN CAZ APARTE SI NU E DE MINTEA LOR SA VINA PARTIDA ROMILOR SA O REZOLVE NU

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.