„Fetițele”, vizitate de poliție

În această dimineață toate prostituatele care prestează la marginea orașului Buzău au fost vizitate de polițiști.

„Fetițe” – în discuții cu oamenii legii – au fost văzute azi în mai multe locuri din Buzău.

De exemplu, la ieșirea spre Ploiești – înainte și după după Pasarela Nehoiu, pe Șoseaua de Centură – liziera Pădurii Crâng, dar și în dreptul parcării de la restaurantul Buzău.

Conform unor surse din poliție, numărul fetelor care prestează la Buzău cea mai veche meserie din lume a început să crească

„Au fost activități de rutină pentru identificarea tuturor acestor persoane și sancționarea acestora”, informare IPJ Buzău.

Cu acest prilej, polițiștii și-au reînnoit – lucru firesc – baza de date și în acest domeniu. Nu se știe când le va fi de ajutor într-un caz mai grav.

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

4 comentarii la „„Fetițele”, vizitate de poliție

  • Ce vrei sa zici mai Auras? La domnu Vasilescu in parcare se practica prostitutia? Pai sa le duca si la podul cel nou poate stau de paza si nu mai iau apele subansamblele metalice lasate cu lunile in albie

  • Proasta tara mai avem,inapoiata tara mai avem,adica parlamemtarii pizdii astia care voteaza legi si una alta prin parlamentula ala,prefera sa dea o amenda de 100 de lei la bagaboante care fac strada pe care nici macar nu se sinchisesc sa le plateasca ca oricum cad la decrete,in loc sa legalizeze ei prostitutia ca in germania (pe nemti ii duce capul sa imbogateasca tara) ca sa presteze femeile treaba asta legal si sa plateasca impozite la stat ca deh romania e nr unu la prostitutie si ar avea mult de castigat statul.Dar na ei se gandesc sa-si faca ei averi ce-i doare pa ei de statul roman. Bafto delo delo

  • Au luat in evidenta si noutatile care trebuie presate sa plateasca taxa de protectie… ca s-au suparat cele ce platesc taxa de protectie ca au aparut unele care le fac concurenta si nu platesc taxa de protectie si le-au cerut politistilor sa treaca si pe la cele noi sa le ia taxa de protectie si sa le invete cum e impartit teritoriul.

  • @matzyk… scopul mentinerii in ilegalitate a acestor servicii e ca cei din politie si politica sa incaseze bani la negru ca taxe de protectie… daca s-ar legaliza cu ce si-ar mai face ei averi, cu ce si-ar mai face vile, cu ce si-ar mai lua masini scumpe daca nu mai pot incasa taxa de protectie ca nu mai e ilegal ca sa poata santaja cu amenzi si puscarie oamenii ca sa le plateasca taxe de protectie?

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.