„E plin de rugină. cade tabla de pe el. Cum poate circula așa ?”

 


Un cititor buzoienii.ro ne-a trimis la redacție un clip video în care se reclamă rugina existentă pe autobuzul ce transportă călători pe ruta Buzău – Mierea – Haleș – Ciolanu.

Cititorul a făcut și treaba de jurnalist întrucât a filmat atât autobuzul, dar a și purtat un dialog elocvent cu șoferul mijlocul de transport în comun.

Rămâne acum – după ce veți viziona clipul video de mai jos – să opinați și dvs. dacă autobuzul ar trebui primenit/înlocuit sau dacă cititorul exagerează.

Transportatorul realizează o activitate economică și probabil că dacă ar fi realizat profit ar fi îmbunătățit și condițiile de transport.

 

Te rugăm, distribuie acest articol în caz că ți s-a părut util/interesant!


Citește și: Sunt Mercedes, au o culoare superbă, tapițeria e ca nouă! CLICK AICI

Așteptăm idei/sesizări/ponturi pentru articole pozitive/negative la telefon/SMS 0721.540.938, pe e-mail la aurastereaca@gmail.com sau la facebook.com/auras.tereaca.

loading...

3 comentarii la „„E plin de rugină. cade tabla de pe el. Cum poate circula așa ?”

  • Părerea noastră aproape că nu contează .Cum să circuli și pe șoselele noastre cu sicriele astea ambulante .La un hop mai serios ,se desmembrează și rămân doar roțile .Dacă și ele .Până nu se întâmplă ceva ,un eveniment ,merg însă și așa .Deocamdată vinovatul nu există decât prezumtiv ,nu poate fi tras la răspundere .Păcat e că sunt puse în pericol viețile pasagerilor .

  • Ăluia cu filmarea, se pare că îi era cam cald cu dinții în gură…

  • Lake asta cred ca e patronul de e asa agresiv. La el totul se rezolva cu o infractiune comisa dupa alta.

    Nu se gandeste ca in orice moment piesele ruginite de pe sub cazanul ala pot ceda in timpul mersului si sa faca o gramada de victime… important e sa isi schimbe BMW-ul la an el… restul fraierilor care circula cu transportul in comun sau se afla in calea cazanului cand cedeaza pot sa se duca in mormant.
    Si cum in Romania daca maine cazanul ala cedeaza si omoara 15 oameni nu va plati nimeni pentru uciderea acelor oameni… merge treaba inainte.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.